Οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα στο «Πρωινό» για τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και σόκαραν ως και τους παρουσιαστές της εκπομπής.
Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τοποθετηθούν για το θέμα ήταν και ο Αντώνης Κανάκης μαζί με σύσσωμη την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα», αφού πρώτα πρόβαλαν το σχετικό απόσπασμα.
Σε αυτό η Εύη Δρούτσα ακούγεται να λέει: «Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά».
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Πω ρε π…η. Πω άσ’ το να πάει στο διάολο, δεν είναι… Πάμε σε διαφημίσεις» .
Και πρόσθεσε: «Τα πράγματα που μας εξοργίζουν, αυτά από τα οποία χρειαζόμαστε χρόνο για να συνέλθουμε, θα παίζουν λίγο πριν τις διαφημίσεις για να έχουμε τον χρόνο κατά την διάρκεια των διαφημίσεων, να ηρεμήσουμε. Κυρίες και κύριοι κι όμως το είπε και για παιδιά».
https://youtu.be/f9rRFYSQ5Qg