Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα μητρικά καθήκοντά της και μίλησε στο «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κανάλι του Fipster στο Youtube.
Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αναφέρθηκε φυσικά στη σχέση της με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, αιφνιδιάζοντας με την ειλικρίνειά της.
«Εννοείται έχω τσακωθεί με τον Δημήτρη, νομίζω όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, είναι υγιές. Έχω πει ότι φεύγω, έχω φτιάξει την βαλίτσα αλλά έμεινα» απάντησε η γνωστή influencer.
Για το σχόλιο που την πλήγωσε περισσότερο απ’ όσα έχουν δημοσιοποιηθεί για την ίδια, η απάντησή της ήρθε σχεδόν αυτόματα.
«Όταν είχα μείνει έγκυος, ήμουν με τον Δημήτρη μαζί επίσημα. Δεν υπήρχε το ήμουν single. Έβγαιναν και έγραφαν το παιδί είναι τύπου Απόλλων και χα χα ποιανού να είναι το παιδί. Hello, είναι ο Δημήτρης σε όλο το προφίλ μου, μένουμε μαζί, είμαστε μαζί. Λέω ρε φίλε πόσο κακιασμένος είναι ο κόσμος. Το αστείο είναι ότι εγώ έχω τρέλα με τα αρχαία ελληνικά ονόματα και το Απόλλωνας είναι ένα από τα αγαπημένα μου, το οποίο απορρίφθηκε βέβαια.
Δεν φαντάστηκα ότι τη στιγμή που θα ανακοίνωνα ότι είμαι έγκυος και όντας με έναν σύντροφο πόσο καιρό δημόσια ότι θα αναρωτιόνταν όλοι ποιανού είναι άραγε το μωρό. Και ξέρεις δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι είμαι με κάποιον και παράλληλα με κάποιον άλλον. Έχουν ακουστεί της Παναγιάς τα μάτια. Είμαι τόσο πιστό σκυλί, που δεν υπήρξε καν κάποιο φλας με φίλο. Δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι έχω μοιχεύσει. Είμαι ο άνθρωπος που θα σου πω χωρίζουμε και την άλλη μέρα μπορεί να βγω ραντεβού, αλλά πεθαίνω για την αλήθεια κι έτσι όπως μου συμπεριφέρονται θέλω να συμπεριφέρομαι κι εγώ».
Όμως, αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο τους θαυμαστές της Ιωάννας Τούνη και θα σχολιαστεί τις επόμενες ημέρες είναι η απάντησή της για τη σεξουαλική ζωή της.
«Δεν έχω σεξουαλική ζωή. Το μωρό μέχρι και σήμερα ξυπνάει ανά δύο ώρες για να πιει γάλα. Αυτό με κάνει κουρασμένη. Τρέχω σαν τον Βέγγο να προλάβω πράγματα, οπότε είμαστε και οι δύο τόσο κομμάτια που απλά το βράδυ θέλουμε να κοιμηθούμε. Είναι δύσκολο για ένα ζευγάρι να βρει τις ισορροπίες του μετά τον ερχομό ενός μωρού. Μετά τη γέννηση του Πάρη, νιώθω ότι είμαστε και οι δύο πολύ γονείς. Δεν είμαστε πολύ γκόμενοι, πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας. Κάνουμε couple therapy. Αν το κάναμε πιο συστηματικά θα βοηθούσε, ούτε για αυτό έχουμε πολύ χρόνο» απάντησε η Ιωάννα Τούνη.
Δείτε το σχετικό βίντεο: