Τα δραματικά στο Διαφάνι, καθώς και η αποκάλυψη της Δρόσως στον Τάκη ότι έχει ήδη ένα παιδί θέτουν τη βάση για τις μελλοντικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».
Πρώτα ο Λάμπρος λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που τον προειδοποιεί ότι, αν θέλει το καλό της Ελένης, θα πρέπει να βρει τρόπο εκείνη να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή από αυτήν που κρατείται. Στη συνέχεια, ένα τηλεγράφημα από το Διαφάνι θα αναστατώσει τον Μελέτη ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι μαζί με την Ανέτ. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος και η Ασημίνα περνούν δύσκολες στιγμές λόγω του Δούκα ενώ και ο Μπάμπης αποκαλύπτει στον Κυριάκο τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκεται στο Διαφάνι. Κι όλα αυτά πριν μάθει η Ανέτ ότι ο Μελέτης μαζί με τον Κωνσταντή συνεργάζονται στενά με τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή της όταν τη βίασε και την άφησε έγκυο.
Όμως και στην Αθήνα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Η αποκάλυψη της Δρόσως στον Τάκη έχει συνέχεια καθώς η ίδια θα αντιληφθεί ότι ο περίφημος δίσκος που της έταζε δεν ήταν παρά παραμύθια και τα λεφτά που με τόσο κόπο έφερνε στο σπίτι έχουν κάνει οριστικά φτερά.