Media

Survivor 2021 – Νίκος Μπάρτζης: Ψάχνουν τον ξάδελφό του για το «Αγρότης μόνος ψάχνει»

Οι συγγενείς των παικτών του «Survivor 202 έγιναν περιζήτητοι από τα κανάλια.

Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στο σημερινό «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με πληροφορίες της, η παραγωγή του reality του Σκάι «Αγρότης μόνος ψάχνει» εξετάζει την πιθανότητα να συμμετέχει στο show ο ξάδελφος του Νίκου Μπάρτζη, Ηλίας Μπάρτζης, αγρότης στο επάγγελμα ο οποίος ζει και εργάζεται στο Ζευγολατιό.

Ο Ηλίας Μπάρτζης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει απαντήσει στο casting call της παραγωγής και έχει όλα τα προσόντα να είναι εκείνος ο αγρότης που θα βρει την εκλεκτή της καρδιάς τους μέσα από τις χιλιάδες υποψήφιες που δήλωσαν συμμετοχή στο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως το «Αγρότης μόνος ψάχνει» έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα το 2009 από τη συχνότητα του Alpha με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χριστίδου.

Η αναβίωσή του συζητιέται εδώ και καιρό στο Σκάι ο οποίος έχει τα δικαιώματα και είναι πιθανόν ότι θα το δούμε από τις αρχές της επόμενης σεζόν στην ζώνη που προβάλλεται το «Survivor 2021».

Μάλιστα, η επικρατέστερη μέχρι στιγμής για την παρουσίασή του είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν και δεν ανακοινωθεί τίποτα σχετικό.

Αν ισχύσουν τελικά τα πλάνα της παραγωγής, τότε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα με την ολοκλήρωση του casting ώστε η εκπομπή να πάρει τη θέση της στο πρόγραμμα το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο της νέας σεζόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κόλαφος οι αποφάσεις Δημοτικών και Κοινοτικών συμβουλίων για το αιολικό πάρκο στον Αετό
Πέθανε ο ηθοποιός Τσαρλς Γκροντίν, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Μπετόβεν»
Chevron Right