Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Σταμάτης Μαλέλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega την περίοδο που διανύουμε, δεν συνεργάζονται για πρώτη φορά φέτος. Η επαγγελματική σχέση τους κρατάει από την εποχή που ήταν και οι δύο στο Star, κάτι που δικαιολογεί και την σχετική οικειότητα και την εξομολογητική διάθεση του δημοσιογράφου, ο οποίος έχει αναφερθεί πολλές φορές και εκτενώς στην μάχη του με την κατάθλιψη.
«Περνάω από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Μετά από πολλά χρόνια βρήκα τη γυναίκα που περνάω τέλεια και είμαι ερωτευμένος, περνάω πολύ καλά. Είναι εκπαιδευτικός. Έχω βρει τον συμβατό άνθρωπό μου» είπε ο δημοσιογράφος, απαντώντας στην ερώτηση της παρουσιάστριας για το πως νιώθει σήμερα. «Ήθελα να το ζήσω αυτό. Ήθελα να βρω μια γυναίκα να αισθανθώ σιγουριά. Δεν πρέπει ο άνθρωπος να εγκαταλείπει το να ψάχνει την αγάπη. Είμαστε καιρό μαζί σε μια σχέση που δεν ξέρω που θα οδηγήσει».
Και έσπευσε να διευκρινίσει: «Θα μπορούσε να οδηγήσει και σε γάμο. Θα σκεφτόμουν ακόμα κα να αποκτήσω ξανά παιδί. Και θέλω να δώσω ένα μήνυμα με αυτό. Πως όσο χάλια κι αν είναι ένας άνθρωπος, όσο πεσμένος, η αγάπη πάντα τον περιμένει στη γωνία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο φάρμακο από την αγάπη».
Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στην τηλεόραση. «Υπερεκτιμημένοι στην τηλεόραση υπάρχουν πολλοί αλλά δε θέλω πια να λέω αρνητικά. Στη δουλειά μου είμαι σκληρός γιατί θέλω να πηγαίνουμε καλά. Και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία υπάρχουν πρόσωπα που δεν κάνουν. Έχουμε κάνει πολλά λάθη, και εγώ» είπε.
Και διευκρίνισε τι εννοεί ως «λάθη». «Υπάρχουν και πολλοί αχάριστοι στην τηλεόραση. Έχω “φτιάξει” ανθρώπους που δεν το άξιζαν. Έχω βάλει ανθρώπους στη δουλειά, οι οποίοι μετά μου έκαναν κακό.
»Βεβαίως και έχω κάνει λάθη στην πορεία μου και το αναγνωρίζω. Μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη. Μερικές φορές έπρεπε να πάρω αποφάσεις εν θερμώ σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Επίσης, αδίκησα ανθρώπους που αποδείχτηκαν ταλεντάρες».
Δείτε τη συνέντευξη του Σταμάτη Μαλέλη στην Ελεονώρα Μελέτη: