Δάκρυα και απογοήτευση έφερε η χθεσινή αποχώρηση στο Masterchef, με τη Σέβα Λογοθέτη να είναι η παίκτρια που αποχαιρέτισε κριτές και συμπαίκτες.
Στην ομαδική δοκιμασία που προηγήθηκε, οι παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας που να αντιπροσωπεύουν τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, το πικρό, το ξινό, το γλυκό και το αλμυρό. Η πράσινη ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να δημιουργήσει ένα υπέροχο μενού που συγκέντρωσε τη μέγιστη βαθμολογία, με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να επιβραβεύουν την άρτια προσπάθεια των νικητών με τρία δεκάρια.
Κόκκινοι και μπλε, λοιπόν, κλήθηκαν να υποδείξουν τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ οι πράσινοι είχαν τη δυνατότητα να σώσουν έναν παίκτη από κάθε αντίπαλη ομάδα, με τους πράσινους να δίνουν ασυλία στον Θοδωρή και τη Μαρία Μπέη με τη δικαιολογία ότι αυτοί οι δύο είχαν φτιάξει τα καλύτερα πιάτα.
Ο αρχηγός των μπλε, Παύλος Λούλης, έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση την Γιώτα Λιοσπερίτη ενώ η Σέβα Λογοθέτη από την κόκκινη ομάδα έθεσε εαυτόν υποψήφιο προς αποχώρηση, με τους Νίκο Κοντό, Μαρία Ματσούκαρου και Παύλο Λούλη, να ακολουθούν τα κορίτσια στον τάκο.
Στο τέλος της δοκιμασίας αποχώρησης, οι κριτές έκριναν ότι η Σέβα Λογοθέτη ήταν αυτή που θα μαγείρευε για τελευταία φορά στο MasterChef.
«Το MasterChef ήταν μια κλωτσιά που έπρεπε να μου δώσει κάποιος για να καταλάβω πραγματικά πως αυτό είναι που θέλω να κάνω. Σας ευχαριστώ πραγματικά για αυτή την ευκαιρία» δήλωσε μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής κατά την αποχώρηση της.
Δείτε βίντεο