Media

Εριέττα Κούρκουλου εναντίον Βάσως Λασκαράκη – η παρέμβαση Σουλτάτου

Ο λόγος που η Εριέττα Κούρκουλου στην «έπεσε» στην Βάσω Λασκαράκη στο Instagram και τι είπε σεφ σύζυγος της ηθοποιού.

Ένας νέος πόλεμος κηρύχθηκε στα social media ανάμεσα στην ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη και στην Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση. Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες με τα κουτάβια που απέκτησε το σκυλί τους.

Το ποστ της αποδείχθηκε πολύ δημοφιλές και έτσι έπεσε στην αντίληψη κάποιων μαχητικών ζωόφιλων και μελών φιλοζωικών οργανώσεων που δεν συμμερίστηκαν τον ενθουσιασμό της ηθοποιού και των θαυμαστών της. Και αντέτειναν ότι η χώρα είναι γεμάτη αδέσποτα ζώα και πλάσματα που περιμένουν στα καταφύγια για να υιοθετηθούν και άρα είναι υποχρέωση όλων των ιδιοκτητών κατοικίδιων να στειρώνουν τα ζωντανά τους.

Όμως, την χαριστική βολή την έριξε η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία το καλοκαίρι, εν μέσω καταστροφικών πυρκαγιών δραστηριοποιήθηκε πολύ δυναμικά για την περίθαλψη των ζώων.

Διαβάστε την ανάρτηση της: «Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα της στείρωσης εν έτη 2021… “Δικός μου είναι ο σκύλος, ότι θέλω κάνω!”. Από εκεί ξεκινάει το κακό. Από ανθρώπους δηλαδή, που δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Όλοι ένα. Τρέξανε διάφοροι να επιτεθούν στην @katrina_tsantali – να επιτεθούν σε έναν άνθρωπο δηλαδή που όπως εγώ, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση, έχει αφιερώσει την ζωή της στο να μαζεύει τα σπασμένα ανθρώπων που αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Των νταήδων που δεν στειρώνουν τον σκύλο τους γιατί είναι ανασφαλής με τον ανδρισμό τους. Των δήμων, που κάνουν τα κονδύλια χαρτοπόλεμο και διατηρούν ζώα σε δραματικές συνθήκες. Και βέβαια αυτών που θυμήθηκαν ξαφνικά ότι είναι λάθος να παρεμβαίνουμε στην φύση!!! Που την είδατε την φύση; – που έτσι όπως τα κάναμε, την βλέπουμε μόνο στην τηλεόραση; Τα σκυλιά μας σαπίζουν μέσα σε κλουβιά και επειδή αποφασίζει κάποιος ότι είναι δικαίωμά του, θα στερήσει 5-12 σπίτια από αυτά τα ζώα, καταδικάζοντάς τα σε μια ζωή μοναξιάς και στέρησης;;; Όχι! Δεν είναι δικαίωμά σου, γιατί τα έχουμε κάνει σκατά! Δεν είναι δικαίωμά σου, γιατί η κάθε σου απόφαση επηρεάζει όλους μας! Ξοδεύουμε τα προσωπικά μας χρήματα και τον χρόνο μας για να μαζέψουμε τα χάλια της χώρας μας και κρινόμαστε εμείς; Φτάνει! Μορφωθείτε! Διαβάστε!! Σοβαρευτείτε!!!»

Μετά από το σάλο που ξεσηκώθηκε και από τη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου, ο άνδρας της Βάσως Λασκαράκη, ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μια δική του ανάρτηση.

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε. Και όλα αυτά γιατί δεν στείρωσα ένα σκυλί που ζει σε περιφραγμένο χώρο ελεύθερο! Γιατί έτσι θέλω να ζει σε περιφραγμένο ελεύθερο χώρο! Γιατί έτσι θέλω να ζει το κατοικίδιο μου ελεύθερο εντός περιφραγμένης οικίας μας! Εδώ και 25 χρόνια που έχω σκυλιά έτσι ζουν και έτσι θα ζουν όσες καταγγελίες και να μου κάνετε! Όχι δεν το στείρωσα όπως δεν κάνει και στο παρελθόν γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε, ποτέ δεν είχα εγκυμοσύνη απρόβλεπτη όπως συνέβη τώρα. Και δεν στειρώνω γιατί το άλλο σκυλί (ένα αδέσποτο) που βρήκαμε και περιθάλψαμε και υιοθετήσαμε στην Κρήτη μετά τη στείρωση που του κάναμε έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας, γιατί η στείρωση δεν είναι κάτι φυσιολογικό, είναι κόντρα στη φύση. Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία» έγραψε ο σεφ.

https://www.instagram.com/p/CW3q287LXEJ/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CXA2hcKIpKu/?hl=el

Δείτε πως σχολίασαν τον «σκυλοκαυγά» στο «Happy Day»:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σέρρες: Ζευγάρι με κορονοϊό ζήτησε από νοσηλεύτρια ένα τραγούδι λίγο πριν πεθάνουν και οι δύο
Podcast του Μητσοτάκη με τη μητέρα του αυτιστικού Γιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
Chevron Right