Media

Ο Γιατρός spoiler: Ο Ανδρέας ζητά να ξαναγίνει διευθυντής στο νοσοκομείο – Τα εμπόδια και οι σύμμαχοι

Ο Ανδρέας Βρεττός ρισκάρει για να ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του νοσοκομείου στη σειρά «Ο Γιατρός», αλλά ο δρόμος δεν είναι εύκολος.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι για δεύτερη σεζόν ο Ανδρέας Βρεττός στη σειρά «Ο Γιατρός» του Alpha που συγκέντρωσε φανατικό κοινό. Το κανάλι επένδυσε στη συνέχεια της σειράς κι όχι μόνο. Μια πλειάδα νέων πρωταγωνιστών προστίθενται στο αρχικό βασικό καστ της σειράς. Ενδιαφέροντες χαρακτήρες εισβάλλουν στον Γιατρό και φέρνουν ανατροπές και πολλές εξελίξεις.

Ο πρωταγωνιστής αναλύει τον ρόλο του και κάνει τη σύνδεση στον Ανδρέα Βρεττό που ζητούσε πίσω τον χαμένο του χρόνο, τη δουλειά και τις αναμνήσεις του, με τον νέο Ανδρέα που προσπαθεί να κατοχυρώσει όσα δικαιωματικά του ανήκουν.

Ο ηθοποιός εξηγεί ότι: «Έχασε 12 χρόνια από τη ζωή του. Κι όταν επανήλθε επέστρεψε σε μια ζωή με πολύ καινούργια πράγματα, με την πληροφορία για το χαμό του γιου, το διαζύγιό του από την Αννα. Τον είδαμε να πέφτει από τα πολύ ψηλά στα χαμηλά.

Αυτό ήταν και το νόημα του πρώτου κύκλου. Το πώς ο Αντρέας καταφέρνει ευρισκόμενος σε μια πολύ δυσάρεστη θέση, και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, πώς καταφέρνει να επανεφεύρει τον εαυτό του. Και σαν επιστήμονας, σαν γιατρός, αλλά κυρίως σαν άνθρωπος.

Ο Αντρέας του πρώτου κύκλου, μετά το ατύχημα, είναι ένας πολύ καλύτερος και πολύ πιο ιδιαίτερος γιατρός κι ένας πολύ καλύτερος άνθρωπος. Πιο ζεστός, ανοιχτόκαρδος, επικοινωνιακός, καλόψυχος άνθρωπος, αρετές τις οποίες είχε χάσει πλήρως πριν το ατύχημα, λόγω το γεγονότων που είχαν συμβεί.

Τώρα έχει να διαχειριστεί το να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα του και να μην επιτρέψει στις καινούργιες συνθήκες και στους καινούργιους ανθρώπους να τη διαλύσουν. Η ομάδα του, η ομάδα της Παθολογικής Πτέρυγας της Μέριμνας είναι γι αυτόν η οικογένειά του.

Ταυτόχρονα είναι μια ομάδα η οποία είναι εξαιρετικά καλή και λειτουργική στο να λύνει τα προβλήματα και να δίνει μια απάντηση για τη σωστή θεραπεία των ασθενών.

Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν δέσει πολύ μαζί και το αποτέλεσμα της ιατρικής τους εργασίας είναι εξαιρετικό, όπως και οι μεταξύ τους σχέσεις. Γι αυτό θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην διαλυθεί η ομάδα του» σύμφωνα με τον ίδιο.

Κι έτσι παίρνει μια απόφαση να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με τα κεκτημένα που είχε: παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει ξανά τη θέση που είχε στο νοσοκομείο, μια θέση που πιστεύει κι αυτός και η σύμμαχοί του μέσα στην ομάδα ότι την αξίζει, τη θέση του διευθυντή. Για να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα και για να μπορέσει να κερδίσει αυτή τη θέση θα παλέψει», λέει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Είμαι ο doc της καρδιάς σας», λέει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τη σειρά «Ο Γιατρός»:

https://www.instagram.com/reel/C-FakrqP_7V/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κάμαλα Χάρις: «Κληρώνει» για τον αντιπρόεδρο - Κατέληξε σε δύο φιναλίστ
Νέο Ψυχικό: Βίντεο από τη στιγμή της άγριας δολοφονίας του τοπογράφου (Σκληρές εικόνες)
Chevron Right