Στη μάχη της κουζίνας του MasterChef 5 μπήκαν και απόψε οι διαγωνιζόμενοι στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του τηλεοπτικού σταθμού Star.
Όταν ο χρόνος τελείωσε, οι παίκτες πήγαν ένας-ένας στου τρεις κριτές τα πιάτα που ετοίμασαν. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια και από τους τρεις σεφ, οι οποίοι έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της ταλαντούχας μαγείρισσας.
Η ίδια ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετη και απαντούσε στα άκρως θετικά σχόλια των κριτών με ένα πλατύ χαμόγελο, όπως άλλωστε το συνηθίζει.
«Έχουμε μπροστά μας το καλύτερο πιάτο που έχει φέρεις στο MasterChef. Έκρηξη γεύσεων και εντάσεων», της είπε ενθουσιασμένος ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης: «Δε θα άλλαζα τίποτα από το πιάτο που μας έχεις φέρει, ούτε φυλλαράκι. Ίσως είναι από τα καλύτερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στις σεζόν του MasterChef. Έχω πάθει πλάκα».
Όμως, το σχόλιο που έκανε τους πάντες να μπήξουν τα γέλια, ήταν αυτό που ακούστηκε προτού η Μαργαρίτα επιστρέψει στον πάγκο της. Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στη Μαργαρίτα το εξής: «Αυτό το πιάτο είναι στην κατηγορία: “ω, να σου…”»!
«Ρε φίλε θα το πω…»
Αμέσως μετά… περιέλαβε τον Διονύση Σαρακίνη.
Ειδικότερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακάλεσε στη μνήμη του στιγμές που διαδραματίστηκαν στο MasterChef 5 και είπε στον Διονύση το συμπέρασμά του. «Ρε φίλε θα το πω: Πρέπει να είσαι ο παίκτης που το έχει ζήσει περισσότερο απ’ όλους! Φέρναμε σεφ, χειροκροτάγατε, εντάξει. Μπαίνει ο Λέον μέσα -που είναι ιατροδικαστής- και πάλι χειροκροτούσες! Και λέω, τον ξέρει;», του είπε πειρακτικά.
Παίκτες και κριτές έβαλαν εκ νέου τα γέλια.