Ο Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγωνστόπουλου για να μιλήσει για την καλοκαιρινή του περιοδεία με την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον ρόλο της Ιοκάστης. Ενώ αναφέρθηκε και στην τρίτη σεζόν της σειράς Σασμός.
«Θα παίξουμε με μάσκες, για να γίνει σωστά η αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο», είπε ο Γιώργος Αμούτζας για την παράσταση.
Δείτε το βίντεο:
Όπως ήταν φυσικό ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για τη συνέχεια της σειρά Σασμός, όπου έχει τον ρόλο του Νικηφόρου που θα δούμε να έχει σημαντική εξέλιξη στον επόμενο κύκλο. Αναλυτικότερα ο Γιώργος Αμούτζας είπε για τον Σασμό:
«Αυτό που κάνουμε στον Σασμό πλέον, είναι πολύ ευχάριστο. Έχουμε γίνει μια οικογένεια, μου φαίνεται απίστευτο ότι μπαίνουμε στην τρίτη σεζόν. Με κάποιους από τους ηθοποιούς είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ στα γυρίσματα. Πιστεύω σε μας. Το έχουμε αγκαλιάσει όλο αυτό που γίνεται πάρα πολύ.
Πιστεύω πως η τρίτη σεζόν θα είναι η πιο δύσκολη. Είναι πολλά τα επεισόδια. Ο κόσμος μας έχει αφιερώσει πολλές ώρες μέχρι τώρα. Θα υπάρξουν πολλά καινούρια πράγματα στον Σασμό.
Όσο αφορά τη μεριά των ηθοποιών της σειράς Σασμός, ο Γιώργος Αμούτζας πρόσθεσε πως: «Εμείς έχουμε παλέψει γι’αυτό. Μπαίνουμε στην τρίτη σεζόν. Ο Σασμός έκανε τηλεοπτική επιτυχία για κάποιον λόγο. Όλο αυτό είναι η ανταμοιβή μας», ενώ αναφέρθηκε στο πολύ καλό σενάριο που βασίστηκε στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη που ήταν και ο πυρήνας από τον οποίο ξεκίνησαν όλα.