Media

Αβάσταχτη γελοιότητα: Όταν ο Πορτοσάλτε αποκαλούσε «μίζερο» και «κακομοίρη» τον μεγάλο Τζόκοβιτς (δείτε βίντεο)

Το παραλήρημα του Άρη Πορτοσάλτε κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τα συγχαρητήριά του στον «άρχοντα του τένις» Νόβακ Τζόκοβιτς για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στέλνει όλος ο πλανήτης, ωστόσο, στην Ελλάδα υπάρχει ένα «γαλατικό χωριό» με έναν μόνο κάτοικο, τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος έχει «στολίσει» τον σπουδαίο τενίστα με ουκ ολίγα «κοσμητικά» επίθετα.

Ο λόγος για τα όσα έλεγε ο Άρης Πορτοσάλτε την περίοδο της πανδημίας -δηλαδή στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν- για τον Ολυμπιονίκη ο οποίος αναμφισβήτητα έχει το δικό το κεφάλαιο στην ιστορία του τένις.

«Τι μιζέρια ο Τζόκοβιτς, τι ξεπεσμός. Ένας κακόμοιρος ψέκης. Μέσα στην κακομοιριά», είναι μερικοί από τους τοξικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούσε ο γνωστός δημοσιογράφος επειδή ο τενίστας δεν δεχόταν να εμβολιαστεί.

Μάλιστα, ο Άρης Πορτοσάλτε εκτιμούσε ότι με τη στάση του Τζόκοβιτς «χάθηκαν όλα» όσον αφορά στην καριέρα του.

«Απορώ πώς οι χορηγοί του είναι ακόμα πίσω από έναν που ξεφτιλίζεται», έλεγε τότε ο «ψύχραιμος» δημοσιογράφος.

Τελικά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 7-6) επί του Κάρλος Αλκαράθ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), απέδειξε ότι όχι μόνο δεν τέλειωσαν όλα, αλλά ακολούθησαν και σπουδαιότερα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο
Αυτός είναι ο μήνας με τις περισσότερες ζημιές από χαλάζι
Chevron Right