Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία της Ελένης Μενεγάκη εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζει ότι μια σταθερή στην επαγγελματική πορεία της είναι η παρουσία της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου σε όλες τις κρίσιμες στιγμές. Ακόμα και το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο το ανακοίνωσε με ένα τραγούδι της Νατάσας.
Η τραγουδίστρια, πιστή στο έθιμο που οι δύο γυναίκες τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια εδώ και χρόνια, βρέθηκε σήμερα στο πλατό της «Ελένης», ντυμένη στα κόκκινα, όπως και η παρουσιάστρια, για να ερμηνεύσει την «Έξαψη», την τελευταία επιτυχία της, το τραγούδι των τίτλων της γνωστής σειράς του Mega σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Και αποκάλυψε πως έβαλε και αυτή το χεράκι της για να επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση. «Με πήρε τα Χριστούγεννα και μου είπε “τι κάνεις, που είσαι;” “Ξεκουράζομαι στα όρη και στα βουνά”, της απάντησα» θυμήθηκε η Ελένη. «”Ωραία”, μου λέει. “Και πότε θα γυρίσεις;” Και συνέχισε… “Καλά, καλά, επειδή θα γυρίσεις το κλείνω μόνη μου. Μαζί θα είμαστε και σε αυτό το ξεκίνημα”. Της λέω τώρα, πέραν της πλάκας, “αυτό είναι ένα καλό νέο για να αισθάνομαι και εγώ πιο σίγουρη”».
Και αποκάλυψε και κάτι ακόμα. «Το πρωί πριν φύγω από το σπίτι μου λέει η μανούλα μου: “πως νιώθεις”; Της λέω “έχω πάρα πολύ αγωνία”. “Γιατί;” με ρωτάει. “Αφού έχεις τη Νατασούλα σου δίπλα. Χαλάρωσε. Πάρε ενέργεια, άστη να τραγουδήσει να χαρεί ο κόσμος, να ευχαριστηθεί και θα το ξεπεράσεις”».
Δείτε το βίντεο: