Media

Survivor 2021 – Παύλος Γαλακτερός: Σίγουρα το συζητήσανε πριν γδυθούν

Ο Παύλος Γαλακτερός σχολίασε με την παρέα του «Ευτυχείτε» το θέμα των γυμνών συμπαικτών του στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor 2021».

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στο σημερινό «Ευτυχείτε» ο Παύλος Γαλακτερός είδε έκπληκτος το βίντεο με το ξεγύμνωμα Μπόγδανου, Κόρο και Ασημακόπουλου στην παραλία στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor 2021».

Ο παίκτης που έχει αποχωρήσει από το reality γέλασε αμήχανα με τα καμώματα των συμπαικτών του μπροστά στις κάμερες, όμως απέφυγε να τους καταδικάσει. «Να πως κάτι προς υπεράσπιση των παιδιών. Ισχύει ότι τους έχει φάει το νησί. Ξεχνάς ότι υπάρχουν κάμερες» υποστήριξε, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα ότι το τηλεοπτικό συνεργείο είναι στα τρία μέτρα από τους διαγωνιζόμενους.

«Δεν θα το έκανα. Δεν θα ξεβρακωνόμουν» είπε ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος δήλωσε «αλληλέγγυος» με την Ελένη, η οποία προσπαθούσε να καλύψει τα μάτια της με την μπαντάνα της για να αποφύγει το θέαμα, σε αντίθεση με την Καρολίνα η οποία πέταξε το πάνω μέρος του μαγιό της και επέλεξε να κάνει ηλιοθεραπεία.

Και απαντώντας στην σχετική παρατήρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα ότι το περιστατικό μοιάζει «σκηνοθετημένο», δήλωσε πως «σίγουρα το συζητήσανε» στην καλύβα, πριν αποφασίσουν να ξεγυμνωθούν μπροστά στις κάμερες.

Δείτε τι είπε ο Παύλος Γαλακτερός στο «Ευτυχείτε»:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συμφώνησε με Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ
Θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Μπακογιάννης – Τι είπε για την κεντρική πολιτική σκηνή
Chevron Right