Ο Γρηγόρης Μελάς, ένας από τους πιο καλά πληροφορημένους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, μίλησε σήμερα στη «Super Κατερίνα» για το θέμα των ημερών: την εξέλιξη της αναζήτησης παικτών για τον νέο κύκλο του «Survivor».
Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές του πληροφορίες, οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες. Σήμερα ή αύριο ολοκληρώνεται το πρώτο «ξεσκαρτάρισμα» των υποψηφίων από πλευράς Σκάι και ακολούθως καταφτάνει στην Ελλάδα το μεγάλο «αφεντικό», ο Ατζούν Ιλίτζαλι, για να βάλει την τελευταία πινελιά.
Όμως, κατά τον δημοσιογράφο πάντα, οι υπεύθυνοι της εταιρίας παραγωγής δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το ανθρώπινο υλικό που έχουν στη διάθεσή τους -κάποιοι από τους υποψήφιους, που ενδέχεται να τους δούμε και στην τελική επιλογή, δεν θα πέρναγαν στην τελευταία φάση τα προηγούμενα χρόνια- και αυτό, σε συνδυασμό με την περσινή επιτυχία, τους προβληματίζει.
Όπως και να ‘χει, η πρώτη αποστολή για τον Άγιο Δομίνικο θα πρέπει να αναχωρήσει στις 17 Δεκεμβρίου ώστε να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι διαδικασίες εγκατάστασης των παικτών στην παραλία.
Δείτε το σχετικό βίντεο: