Media

GNTM 4: H οντισιόν της 18χρονης βολεϊμπολίστριας του ΠΑΟΚ, Αγάπης Μπρουκς

Έκλεψε την παράσταση στην πασαρέλα του GNTM 4. Γυμνασμένο σώμα και σπάνια ομορφιά.

Η Αγάπη Μπρουκς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους κριτές του GNTM 4, στη δεύτερη ημέρα του διαγωνισμού του τηλεοπτικού σταθμού STAR. 

Η 18χρονη καλλονή, η οποία είναι βολεϊμπολίστρια του ΠΑΟΚ, εντυπωσίασε τους πάντες με το γυμνασμένο κορμί της και το εκθαμβωτικό πρόσωπό της. 

Ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκαναν πολύ θετικά σχόλια για την παρουσία της νεαρής κοπέλας. 

Δείτε ακόμα: Σάρωσε η plus size καλλονή από την Κύπρο, Μαρίτα

Δείτε ακόμα: Λύγισαν οι κριτές – Η οντισιόν της 19χρονης με τα 9 αδέλφια

Δείτε ακόμα: Ανατροπή στο 90΄ – Η Ζενεβιέβ χρησιμοποίησε wold card για παίκτρια

Από την πλευρά του, το υποψήφιο μοντέλο μπήκε με το δεξί στον τέταρτο κύκλο του reality ομορφιάς, πετυχαίνοντας το απόλυτο: να λάβει τέσσερα «ναι» από τους ισάριθμους κριτές του.

Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ κυνηγά το όνειρό της στον άκρως απαιτητικό χώρο του modeling και μέχρις στιγμής όλα έχουν πάει καλά για την ίδια, καθώς η εμφάνισή της ήταν από τις καλύτερες της ημέρας.

Δείτε την: 

 

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φαν’τ Σχιπ: «Πρόβλημα ταυτότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
Top Chef: Με «άρωμα» Ελλάδας το θέμα της αποψινής δοκιμασίας
Chevron Right