Φιλοξενούμενος στο «The 2night show», ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε τα μικρά μυστικά της σχέσης του με την Καίτη Γαρμπή, μιας σχέσης που μετράει κάτι λιγότερο από τριάντα χρόνια. Είπε λοιπόν ο δημοφιλής τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αυτό που μας κρατάει είναι η ελευθερία μας. Έχω την ελευθερία μου και έχει την ελευθερία της. Υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη. Δεν μου έλειψαν τα φιλαράκια μου, δεν μου έλειψε το Μουντιαλίτο. Δεν της έλειψαν οι φίλοι της και οι φίλες της. Και πάντα περιμένουμε να έρθει η ώρα να είμαστε μαζί και να κάνουμε πράγματα μαζί».
Ενδεικτικά, ο τραγουδιστής περιέγραψε ένα περιστατικό με τον γιο του ζευγαριού που συνέβη πριν από μερικές ημέρες. «Ήρθε ο γιος μας και με ρώτησε: Έτσι είναι τα παντρεμένα ζευγάρια; Ο ένας στο στούντιό του και η άλλη να βλέπει ταινίες, ο καθένας στο χώρο του; Όπα του λέω. Έτσι κρατιόμαστε με τη μάνα σου μαζί». Για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο «αμάρτημα» σε μια σχέση είναι να προσπαθείς να αλλάξεις τον άλλον. «Μα αφού αυτόν αγάπησες. Τον έτσι, τον γιουβέτσι. Μην το αλλάζεις. Και τον εγωισμό σου… Αυτό μου αρέσει. Τόσο εγωίστρια που είσαι.»
Και βέβαια το να πέσει ο ένας στα μάτια του άλλου. «Η Καίτη δεν με άφησε ποτέ να νιώσω άσχημα. Μέχρι 4-5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί γιατί δεν ήθελα να μεγαλώσει με ξένη κοπέλα στο σπίτι. Τα πρώτα χρόνια που είμασταν μαζί τής είχα πει τα λεφτά σου λεφτά σου και τα λεφτά μου λεφτά μου. Κι έρχεται μετά από δύο χρόνια η Καίτη και μου λέει όλα μαζί. Δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα. Είσαι ο άντρας μου, όλα μαζί».