Media

Γιάννης Βασιλείου: Νέα δήλωση για την ομολογία σοκ – «Με απείλησαν μπράβοι»

Σόκαρε η χθεσινή ομολογία του Γιάννη Βασιλείου που είπε ότι ήταν μάρτυρας βιασμού αλλά έκλεισε την πόρτα και έφυγε χωρίς να κάνει κάτι. Τι απαντά σήμερα.

Νέες διευκρινίσεις για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε χθες, έδωσε σήμερα ο Γιάννης Βασιλείου. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως απείλησαν τη ζωή του και τα παιδιά του, όταν έγινε μάρτυρας βιασμού μιας κοπέλας.

Είπε μάλιστα ότι έχει δύο κόρες και πως αν γινόταν σήμερα εκείνο το περιστατικό, θα το είχε δημοσιοποιήσει.

Όπως είπε σήμερα στο OPEN:

«Όταν έγινε αυτό έπαθα πλάκα, σοκ. Όταν πήγα να φύγω με απείλησε ο ιδιοκτήτης και οι μπράβοι του μαγαζιού. Μου είπαν “Μην κάνεις τίποτα, θα με θάψουν”. Θα με έβρισκαν σε χαντάκι. Απείλησαν τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Η ίδια η κοπέλα δεν είπε κάτι τότε. Πριν 40 χρόνια. Οι νόμοι της νύχτα ήταν πολύ βάρβαροι. Σήμερα θα το δήλωνα. Έχω δυο κορίτσια και ξέρω πώς είναι, πατέρας είμαι καταλαβαίνω. Τότε ήταν οι άγραφοι νόμοι της νύχτας. Τι πρέπει να κάνω; Η κοπέλα μου είπε ότι την απείλησαν και εκείνη. Απείλησαν τη ζωή της γι’ αυτό δεν μίλησε. Υπόκοσμος».

«Δεν είχε συνέχεια, ήταν βίντεο οι δηλώσεις μου. Έγινε πριν 40 χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ελληνικό: Live η παρουσίαση του νέου εμπορικού Commercial Hub
Ομικρον VS Δέλτα: Διαφορές και ομοιότητες των δύο μεταλλάξεων
Chevron Right