Media

GNTM 4: Τέλος στα disadvantage

Από εδώ και στο εξής δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στις δοκιμασίες του GNTM 4.

Η τελική πεντάδα του GNTM 4 είναι γεγονός, με τα μοντέλα να απέχουν μία ανάσα από τον ημιτελικό!

Ειρήνη, Όλγα, Κυβέλη, Αγγαίος και Κωνσταντίνος, είναι οι πέντε που διεκδικούν απόψε μια θέση πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Μια έκπληξη περίμενε τα μοντέλα στο αποψινό σετ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο coach Γιώργος Καράβας, καταργείται για φέτος το disadvantage, γιατί διαγωνίζονται πλέον οι «πέντε καλύτεροι», όπως είπε.

Βέβαια, παρέμεινε το advantage, το οποίο είχε σήμερα ο Κωνσταντίνος, που μπορούσε να διαλέξει έναν από τους κριτές ώστε να έχει προσωπική καθοδήγηση στη φωτογράφιση. Έτσι, επέλεξε τη Ζενεβιέβ.

Το consept του… κάστρου

Τα μοντέλα μεταφέρθηκαν σε έναν επιβλητικό πύργο στη Μάνη για μια απαιτητική φωτογράφιση. Σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό διπλό σετ, φωτογραφίζονται από τους Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη. Το concept ζητά από τα μοντέλα να προσομοιάσουν με τις πόζες τους την πορεία τους προς την κορυφή ως οι απόλυτοι fashion διεκδικητές του τίτλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φίλιππος Σοφιανός και Γιάννης Κατσαρός απόψε στο «The 2Night Show»
Μπάιντεν - Πούτιν: Η Ουκρανία, οι απειλές και οι σοβαρές ανησυχίες
Chevron Right