Media

Σασμός: Ο Άγγελος τρακάρει τη Στέλλα -ένας νέος έρωτας γεννιέται

Η γνωριμία της τέως μνηστής του Αστέρη και του γιατρού είναι επεισοδιακή στο νέο επεισόδιο του «Σασμού».

Στα προηγούμενα επεισόδια του «Σασμού» η Άσπα, μετά από τον ξυλοδαρμό της από τον Κώστα, είναι αποφασισμένη να χωρίσει. Την υπόθεση αναλαμβάνει η Στέλλα η οποία αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Κώστα για την κατηγορία της κακοποίησης, η οποία πείθει τελικά τη Στέλλα να αποσύρει τη μήνυση. Όμως, ο Κώστας δε θέλει να χωρίσει και ζητάει μια ακόμα ευκαιρία από την γυναίκα του.

Αν και καταρχήν αντίθετη στο αίτημα του πελάτη της, η Στέλλα πηγαίνει να συναντήσει την Άσπα όμως, ένα τροχαίο ατύχημα θα την καθυστερήσει. Φτάνοντας στην καντίνα, η δικηγόρος πέφτει επάνω στον «δράστη» του τροχαίου, τον Άγγελο, ο οποίος της προτείνει να πιούν μια μαζί μια μπύρα και της ζητάει να ξαναβρεθούν.

Η Στέλλα συμφωνεί όμως, όταν μαθαίνει που δουλεύει ο Άγγελος, στο χωριό όπου μένουν ο Αστέρης και η Αργυρώ, ο ενθουσιασμός της εξανεμίζεται και βιάζεται να φύγει.

 Η Ευγενία Σαμαρά και ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκαλύπτουν την ιδιαίτερη σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους στην «Super Κατερίνα»:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες απρόβλεπτης έντασης
Δεν κλείνουν νωρίτερα τα σχολεία: Νέα δήλωση Κεραμέως
Chevron Right