Μετά από πολλές περιπέτειες, το Open απέκτησε νέα διοίκηση σε ό,τι αφορά στον ψυχαγωγικό τομέα και οι διαπραγματεύσεις για την παραμονή της Ελένης Τσολάκη και της Μπέττυς Μαγγίρα στο κανάλι φαίνεται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο και θα ολοκληρωθούν άμεσα.
Όμως, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο στενός συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη τις δύο προηγούμενες σεζόν αποχωρεί. Όπως είπε ο ίδιος στον φακό, είναι σε συζητήσεις εδώ και περίπου ένα μήνα και, παρότι δεν κατονόμασε το κανάλι στο οποίο κατευθύνεται, είναι γνωστό πως πρόκειται για τον Σκάι. Η πρόταση που έγινε στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ένα ακόμα project στο οποίο θα είναι κεντρικός παρουσιαστής.
Μιλώντας για τον συνεργάτη της την τελευταία ημέρα παρουσίας του στο «Open Weekend» η Ελένη Τσολάκη δεν έκρυψε την συγκίνησή της.
«Τα συναισθήματά μου είναι χαράς και ικανοποίησης. Ένα ταξίδι, όταν φτάνει στο τέλος του, κουβαλάει πάντα μια συγκίνηση. Είμαστε ακόμα στο Open, θα δούμε. Είμαι δίπλα στον Λάμπρο, είναι φίλος μου, θα τον στηρίζω και θα τον αγαπώ και θα τον χαίρομαι. Του εύχομαι κάθε επιτυχία μέσα από την καρδιά μου».
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πάλι ήταν συγκρατημένος στις δηλώσεις του για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του:
«Επαγγελματίες είμαστε, κάνουμε ό,τι θεωρούμε για εμάς καλύτερο. Ελπίζω να βγει σε καλό, γιατί ποτέ δε ξέρεις, γίνονται πολλά. Δεν έχω καταλήξει ακόμα, κάνω κουβέντες εδώ κι ένα μήνα περίπου».
Ακούστε τι δήλωσαν η Ελένη Τσολάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο «Breakfast @ Star»: