Ο Μάνος Τσαγκαράκης, ο νεαρός ηθοποιός που γνωρίσαμε πριν από έντεκα χρόνια περίπου μέσα από το τηλεοπτικό «Νησί», μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τον ρόλο του στον «Σασμό», τη δεύτερη τηλεοπτική εμφάνισή του σε διάστημα μεγαλύτερο από μία δεκαετία, τις αναμνήσεις του από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του μυθιστορήματος της Βικτόρια Χίσλοπ και για το τι άλλαξε από τότε έως τώρα.
«Έχω αλλάξει εσωτερικά πολύ, στο μυαλό, έχω ωριμάσει» είπε ο τηλεοπτικός φίλος του Νικηφόρου και του Μανόλη. Και θυμήθηκε: «Στο “Νησί” είχα περάσει από κάστινγκ. Ζητούσαν ντόπια παιδιά για τους ρόλους, με πήγαν οι γονείς μου και με πήραν»
Οι αναμνήσεις του από την επαφή του με τη συγγραφέα της σειράς είναι οι καλύτερες: «Η κυρία Βικτόρια μου μιλούσε πολύ, ήταν συνέχεια στα γυρίσματα και με βοηθούσε. Ήταν πάντα ευδιάθετη και πρόθυμη».
Για τη συμμετοχή του στον «Σασμό», ο Μάνος Τσαγκαράκης, ο οποίος είναι σπουδαστής, αποκάλυψε: «Ο ρόλος αυτός ήρθε πολύ ξαφνικά. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή να περάσω από κάστινγκ και με πήραν. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Συνάντησα ηθοποιούς που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν».
Μιλώντας για τους δύο κολλητούς φίλους του στη σειρά, τον Νικηφόρο και τον Μανόλη, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Άγης θα δείξει το ροζ βίντεο στην Τζένη και θα ακολουθήσει άγριος καυγάς με τον Νικηφόρο -«Δεν ξέρω αν θα φτάσει στα άκρα»- και παραδέχτηκε ότι ο Μανόλης γνωρίζει περισσότερα από ό,τι ομολογεί. «Ο Μανώλης γνωρίζει τον δολοφόνο, είναι δεδομένο. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν ξέρει αν πρέπει να το κάνει».
Μάθετε τι είπε ο Μάνος Τσαγκαράκης στη «Super Κατερίνα»: