Η Τίνα Μιχαηλίδου αποφάσισε να παραιτηθεί αιφνιδιαστικά από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» αποκάλυψε τον λόγο.
Η γνωστή δημοσιογράφος την προηγούμενη σεζόν εμφανιζόταν κανονικά στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ενώ φέτος ήταν μέλος της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».
Καθώς όμως η σχέση ανάμεσα σε Ελεωνόρα Μελέτη και Νίκο Μάνεση έχει κλονιστεί, η Τίνα Μιχαηλίδου υπέβαλε την παραίτηση της.
«Η Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε πριν λίγη ώρα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Της έγινε συμβιβαστική πρόταση να φύγει από την ομάδα της εκπομπής και να κάνει τις ζωντανές συνδέσεις. Η ίδια, όμως, δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο. Αντιπρότεινε να κάνει λινκ για το δελτίο ειδήσεων. Δεν ήθελε να μείνει άλλο στην εκπομπή. Η αιτία είναι η κακή σχέση που έχει εδώ και καιρό με τον Νίκο Μάνεση. Μάλιστα, φημολογείται στους διαδρόμους του καναλιού ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξε αρκετά έντονο λεκτικό επεισόδιο, το οποίο έφτασε στα όρια του bullying. Η σχέση μεταξύ των δύο, ήταν προβληματική πριν την έναρξη της φετινής σεζόν» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.
Παρόλα αυτά, στην παραίτηση της Μιχαηλίδου δε σχετίζεται καθόλου η Ελεονώρα Μελέτη.
«Η Ελεονώρα δεν έχει εμπλακεί καθόλου στο συγκεκριμένο περιστατικό. Αντίθετα, η παρουσιάστρια όταν συζήτησε το καλοκαίρι με τη δημοσιογράφο ήταν αρκετά χαρούμενη που θα συνεργαστούν» πρόσθεσε ο Αλέξης Μίχας.
Επιπλέον,, η Τίνα Μιχαηλίδου δημοσίευσε ένα story στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου αφήνει αιχμές περί αξιοπρέπειας.
Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:
«Να φεύγεις, ναι. Από ό,τι δεν σε κρατάει με όλη του την δύναμη. Να φεύγεις κυρία όμως όπως μπήκες. Άφησέ του ένα λουλούδι στο τραπέζι. Μάζεψε αθόρυβα τα πράγματά σου. Κάνε σαν μην συμβαίνει δα και τίποτα σημαντικό. Σαν να μην χάλασε ποτέ πραγματικά κάτι μέσα σου. Και μετά τρέχα στο μαξιλάρι σου και κλάψε όσο θες. Να φεύγεις πάντα περισσότερη απ’ όση μπήκες, ποτέ πιο λίγη. Και α! Την αξιοπρέπεια μην ξεχνάς. Την αξιοπρέπειά σου».