Media

Χριστόφορος Πέσκιας: Πώς έχασα 36 κιλά – ποιοι είναι οι πιο δύσκολοι πελάτες

Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μίλησε στον φακό του «Πρωινού» για το πως κατάφερε να χάσει κιλά μέσα στην καραντίνα, το «MasterChef» και τους «πελάτες» που δεν ικανοποιούνται με τίποτα.

Η εμφάνιση του σεφ Χριστόφορου Πέσκια μετά από καιρό στις οθόνες μας προκάλεσε την δίκαιη έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα στο σημερινό «Πρωινό». Ο παρουσιαστής εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή στην εμφάνιση του σεφ, ο οποίος κατάφερε μέσα στην καραντίνα να χάσει 35 – 36 κιλά, και επέμεινε να πληροφορηθεί τα πάντα για την δίαιτα που ακολούθησε.

«Κάνω διαλειμματική δίαιτα» απάντησε ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν ακολουθεί τις οδηγίες κάποιου ειδικού. Μένει νηστικός για 16 ώρες περίπου -μαζί με τις ώρες του ύπνου- και τρώει τις υπόλοιπες 8, με προσοχή πάντα στην επιλογή των τροφίμων που καταναλώνει. Επίσης διανύει καθημερινά γύρω στα 6 -7 χιλιόμετρα περπατώντας, κάτι που προφανώς δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει όταν ήταν ανοιχτή η εστίαση.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο σεφ απάντησε για το αν μαγειρεύει στο σπίτι. «Οι πιο δύσκολοι πελάτες είναι στο σπίτι. Ούτε 56% επιτυχία δεν έχουμε καμιά φορά» είπε γελώντας και εξήγησε πως η κόρη του προτιμάει τις ομελέτες της μαμάς της από τις δικές του, τις οποίες βρίσκει λίγο υγρές.

«Στο σπίτι κάνω ό,τι μου λένε. Και λάντζα κάνω» είπε ο σεφ, ο οποίος έχει αποσπάσει στην καριέρα του ουκ ολίγες διακρίσεις.

Τέλος, μιλώντας για την τηλεόραση, ο σεφ είπε πως βλέπει σπάνια και τότε μόνο το «MasterChef» στο οποίο γνωρίζει τους κριτές και περισσότερο από όλους τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος μαθήτευσε δίπλα του.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συνεργασία Novartis - Ιδρύματος Gates για θεραπεία σχετική με τη δρεπανοκυτταρική νόσο
Πούτιν σε Μπάιντεν για το «φονιάς»: «Εύχομαι υγεία»
Chevron Right