Media

MEGA: Πώς θα το συντονίσετε στην τηλεόρασή σας

MEGA: Για να το παρακολουθήσετε, στην περίπτωση που δεν το βρίσκετε στα ρυθμισμένα κανάλια σας, θα πρέπει να συντονίσετε ξανά τις συχνότητες της Digea – Θα πρέπει να σημειωθεί πως, προς το παρόν, δεν εκπέμπει σε Cosmote TV και Nova

Η επιστροφή του MEGA είναι γεγονός και το μόνο που απομένει είναι να περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, οπότε και θ’ αρχίσει το πρόγραμμά του.

Πώς θα βρείτε το κανάλι στις τηλεοράσεις σας;

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι μία αυτόματη αναζήτηση στην τηλεόρασή σας ή στους αποκωδικοποιητές -αν δεν έχετε νέου τύπου τηλεοράσεις- και το MEGA Channel θα είναι εμφανιστεί ξανά στον τηλεοπτικό σας δέκτη.

Προς το παρόν, στη συχνότητα θα υπάρχει μόνο μία κάρτα αλλά και βίντεο, τ’ οποίο θα μας ενημερώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το πρωί ξεκινά η κανονική ροή του προγράμματός του.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
MEGA: Οι δημοσιογράφοι που παίρνουν εκπομπές, το πρόγραμμα

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Απεργία ΗΛΠΑΠ: Χωρίς τρόλεϊ στις 18 Φεβρουαρίου
Συναυλία για... πιγκουίνους και φώκιες στην Ανταρκτική
Chevron Right