Media

«Θίγεται η δημοσιογραφική μας αξιοπιστία»: Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη διάψευση ρεπορτάζ

«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, η Aστυνομία τη δική της», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Την ενόχλησή της εξέφρασε, την Κυριακή (30/06), η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη διάψευση ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το Σάββατο (29/06) αναφορικά με φερόμενο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA το εξής: «Και η Aστυνομία κάνει τη δουλειά της και εμείς τη δική μας. Αυτό για να αντιληφθείτε την εγκυρότητα των πηγών γιατί εδώ μιλάμε για τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία, η οποία θίγεται σε μεγάλο βαθμό. Σεβόμαστε την Eλληνική Aστυνομία, αλλά σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, η Aστυνομία τη δική της».

Το αρχικό ρεπορτάζ για τον Απόστολο Λύτρα

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA, το πρωί του Σαββάτου (29/06), το συμβάν έγινε το βράδυ του ξυλοδαρμού της – επίσης – 37χρονης ποινικολόγου και λίγη ώρα αφότου είχαν αποχωρήσει από το εστιατόριο στο οποίο δειπνούσαν με φιλική τους παρέα.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας στον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι στο Γέρακα χρησιμοποίησε την Αττική Οδό. Εκεί οι αστυνομικοί τού έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να υποβληθεί σε αλκοτέστ με τη σύζυγό του να είναι αιμόφυρτη δίπλα του. Στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας ατάραχος άνοιξε την πόρτα και πλησίασε τους αστυνομικούς για να υποβληθεί στο τεστ, το οποίο έδειξε ότι είχε καταναλώσει μηδενική ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ότι η σύζυγός του που καθόταν δίπλα του, ήταν αιμόφυρτη, γιατί τα τζάμια του πολυτελούς οχήματος είναι φιμέ και τα καθίσματα έχουν αρκετή κλίση προς τα πίσω.

Πάντως, όσον αφορά στην αντίδραση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, εκείνη δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη αφού, όπως έχει περιγράψει και στις Αρχές, τη στιγμή εκείνη κατάπινε το αίμα από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχθεί και βρισκόταν σε απόλυτο σοκ.

Η διάψευση του ρεπορτάζ από την ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση εξέδωσε, το απόγευμα του Σαββάτου (29/06), η ΕΛ.ΑΣ. με την οποία διαψεύδει το ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο ανέφερε ότι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αλκοτέστ στον ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του.

Όπως τονίζεται από τη ΓΑΔΑ ο «περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία». Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται το εξής: «Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι ρεπορτάζ σημερινής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, που αναπαράγεται σε Μέσα Ενημέρωσης και στο οποίο γίνεται αναφορά για αστυνομικό έλεγχο αλκοολομέτρησης σε οδηγό οχήματος, μετά από συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κυψέλη: Με μαχαίρι στη μέση του δρόμου τραυμάτισε ο 34χρονος την έγκυο σύζυγό του
Thales: Έρευνα για διαφθορά στις εγκαταστάσεις του ομίλου σε τρεις χώρες
Chevron Right