Στα παιδικά του χρόνια και τη σχέση του με τη μητέρα του αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.
Μιλώντας στην εκπομπή Dot, ο γνωστός ηθοποιός είπε πως «η μάνα μου, μόλις έμαθε πως θα ασχοληθώ με το θέατρο, ενθουσιάστηκε. Θα μπορούσε να είναι μια πολύ σπουδαία πριμαντόνα, αλλά δεν έγινε ποτέ, γιατί οι εποχές που ήταν να γίνουν αυτά τα πράγματα δεν ήταν εύκολες για τις οικογένειες».
«Έτσι, είχε ένα απωθημένο στην καλλιτεχνία, με την καλή έννοια».
«Με αγκάλιασε αμέσως και μου έκανε δώρο και μια ασημένια καδένα, την οποία την έχω. Τίμησε από την πρώτη στιγμή την επιλογή μου και ήταν κοντά μου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν έχασε ποτέ της παράσταση, ακόμα και γενική δοκιμή», προσέθεσε.
«Με την μάνα μου είχα μια άλλη σχέση, παρότι δεν την τίμησα στη ζωή μου όσο της έπρεπε. Την βασάνισα αρκετά σαν παιδί», κατέληξε.
Όσον αφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με όσα άκουσε.