Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου στο σημερινό «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε λεπτομέρειες της συγκλονιστικής ιστορίας που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του «Γράμμα για σένα».
Η ιστορία αφορά σε έναν επιχειρηματία από την Γερμανία, τον Χάραλντ, ο οποίος απευθύνθηκε στην εκπομπή για να εντοπίσει τον Έλληνα πατέρα του, ο οποίος ήταν μετανάστης και εγκατέλειψε τον ίδιο και τη μητέρα του όταν αυτός ήταν τριών χρονών.
Ο Χάραλντ, ο οποίος σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους στην πατρίδα του, αναζητούσε τον πατέρα του επί χρόνια πριν καταφύγει στην βοήθεια της ομάδας του «Γράμμα για σένα», η οποία, ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής των πρωταγωνιστών της ιστορίας, εντόπισε την οικογένειά του.
Δείτε εδώ απόσπασμα της εκπομπής που θα δούμε το βράδυ: