Media

Eurovision 2024: Το μήνυμα της Μαρίνας Σάττι για υγιεινή διατροφή (βίντεο)

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στα παρασκήνια της Eurovision 2024 μετά την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας.

Μετά την πρώτη τεχνική πρόβα της στη Eurovision 2024 με το τραγούδι «Ζάρι», η Μαρίνα Σάττι έστειλε και το μήνυμά της υπέρ της υγιεινής διατροφής.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι σε βίντεο που αναρτήθηκε από τους διοργανωτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να τρώει και λέει στην κάμερα τα εξής: «Καλησπέρα σε όλους! Καλησπέρα, στους Ευρωπαίους! Είμαι η Μαρίνα Σάττι από την Ελλάδα και όλη η ομάδα είναι εδώ. Θέλω απλά να σας στείλω την αγάπη μου, μπορείτε να ακούσετε το “Ζάρι” αν δεν το έχετε ήδη ακούσει. Είναι πολύ σημαντικό να τρώτε τα λαχανικά και τα φρούτα σας, να τρώτε υγιεινά, γιατί είναι Δευτέρα, και πρέπει να είστε υγιείς και δυνατοί».

Τι έγινε στην πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Κατά την εμφάνισή της, η Μαρίνα Σάττι διατηρεί την ίδια στάση που είδαμε στο επίσημο βίντεο – φοράει ένα λαμπερό μοβ ρούχο, συνδυασμένο με μαύρες μπότες. Η Μαρίνα Σάττι έχει τέσσερις χορευτές – τρεις άνδρες και μία γυναίκα – που την πλαισιώνουν και συνδυάζουν κινήσεις χορού του δρόμου με παραδοσιακά στοιχεία. Υπάρχουν πολλά κοντινά πλάνα από την κάμερα – η Μαρίνα Σάττι συνδέεται πραγματικά με το τηλεοπτικό κοινό και φαίνεται υπέροχη και ζωντανά στη σκηνή.

Όσον αφορά στα γραφικά, υπάρχει πολύ χρώμα και ενέργεια – με τα νέον ροζ αιωρούμενα γραφικά στους κύβους και τα γραφικά τύπου grafitti στις οθόνες LED που φέρνουν την ίδια αστική ατμόσφαιρα που είδαμε στο επίσημο βίντεο. Ακόμα, ο ρυθμός του «Ta-ta-ta» δονεί την αρένα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη – κατά σειρά εμφάνισης – στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Στον σχολιασμό του διαγωνισμού για λογαριασμό της ΕΡΤ θα είναι οι ηθοποιοί, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Eurovision, Eurovision 2024, Eurovision Ελλάδα, Eurovision 2024 Ελλάδα, Εurovision Μαρίνα Σάττι, Eurovision 2024 Μαρίνα Σάττι, Μαρίνα Σάττι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κυβέρνηση κατά Κασσελάκη για το μπόνους στους δημόσιους υπαλλήλους: «Δεν κατάλαβε καν τι ανακοινώθηκε»
Ολυμπιακός: «Παρών» ο Παπανικολάου στο Game 3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Chevron Right