Media

Ντίνα Κώνστα: Ο ρόλος της «Ντένης Μαρκορά» και τα παρασκήνια από τους «Δύο ξένους»

Η ηθοποιός με αφορμή την επαναπροβολή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς του MEGA για τον ρόλο της Ντένης Μάρκορα ενώ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα.

Ένας από τους ρόλους που αναμφισβήτητα έχουν ταυτιστεί με την ηθοποιό Ντίνα Κώνστα είναι αυτός της εκκεντρικής πλούσιας κληρονόμου «Ντένης Μαρκορά» στη σειρά «Δύο Ξένοι».

Η ηθοποιός με αφορμή την επαναπροβολή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς του MEGA μίλησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά για τον ρόλο ενώ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα.

«Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά» λέει. 

«Ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα», τονίζει η Ντίνα Κώνστα ερωτώμενη για το ρόλο που έπαιξε στην καριέρα της η Ντένη Μαρκορά, θυμάται ωστόσο ότι εκείνη την εποχή γινόταν χαμός από τον απλό κόσμο που την συναντούσε.

«Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ», σχολίασε, σημειώνοντας: «Ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Όταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις» σημειώνει. 

«Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι», ανέφερε, ενώ θυμήθηκε πώς περνούσαν στα γυρίσματα όλοι οι ηθοποιοί. «Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αναχώρησαν για Γερμανία 50 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μετά τις 27 Απριλίου οι ανακοινώσεις για σταδιακή άρση
Chevron Right