Media

Ο Νίκος Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Γιώργο Χατζηνάσιο

Ο συνθέτης μιλάει στον Νίκο Χατζηνικολάου για την πενηντάχρονη καριέρα του που το έφερε στον προθάλαμο των Όσκαρ, τους ανθρώπους που γνώρισε και τις άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Ο Νίκος Χατζηνάσιος θα βρεθεί απόψε, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 23:30, στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» για μια συζήτηση από καρδιάς με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο συνθέτης των αναρίθμητων επιτυχιών που έκανε την εμφάνισή του στο προσκήνιο τη δεκαετία του ’70 και από τότε μέχρι σήμερα ντύνει με τις μουσικές του τις ζωές μας θα μιλήσει για τα τραγούδια που σημάδεψαν την πορεία του, τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που υπέγραψε μουσικά αλλά και τους ανθρώπους που συνάντησε, προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο από όλο τον κόσμο, που βρέθηκαν στον δρόμο της ζωής του.

Ανάμεσα στα ερωτήματα του δημοσιογράφου που θα απαντήσει είναι και: Ποιο διάσημο διεθνές συγκρότημα άνοιξε τη συναυλία του με τραγούδι του Γιώργου Χατζηνάσιου; Γιατί ο ίδιος δεν αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στα Όσκαρ, όταν προτάθηκε ως υποψήφιος;

Και όπως κάθε φορά, ο Νίκος Χατζηνικολάου φέρνει στην επιφάνεια άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του καλεσμένου του μέσα από τις μαρτυρίες / εξομολογήσεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

#EnwpiosEnwpiw

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κορονοϊός: 70% αποτελεσματικό το εμβόλιο της Οξφόρδης
Επίδομα 800 ευρώ: Εκπνέει η προθεσμία για την αίτηση, πότε καταβάλλονται τα λεφτά
Chevron Right