Media

Ναταλία Τσαλίκη: Οι γονείς μου ήταν στα μαχαίρια – Ήμουν σε ασταθή οικογένεια

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και εξομολογήθηκε πως «από μικρή ακολουθούσα τον πολύ δύσκολο δρόμο».

Η Ναταλία Τσαλίκη μαζί με τον Γιάννη Μπέζο ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Προσωπικά» και μίλησαν για όλα στην Έλενα Κατρίτση.

Αρχικά, η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και εξομολογήθηκε πως «μεγάλωσα σε μια ασταθή οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν συνέχεια να χωρίσουν ή να μην χωρίσουν. Τα παιδιά ήμασταν στη μέση. Από μικρή συνειδητοποίησα ότι η μόνη βοήθειά μου είμαι εγώ. Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Από μικρή ακολουθούσα τον πολύ δύσκολο δρόμο. Πήγαινα κόντρα στις κοινωνικές συνθήκες. Για παράδειγμα μου έλεγε η μητέρα μου πάρε τον θείο σου να του ευχηθείς για τα γενέθλιά του και εγώ δεν το έκανα».

«Δεν ξέρω τι κατάφερα στη ζωή μου αλλά ξέρω ότι είμαι συμφιλιωμένη με το μέσα μου. Όλοι γεννιόμαστε καλλιτέχνες. Μέχρι τα 5 είμαστε καλλιτέχνες. Μετά μπαίνουν τα πρέπει.
Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Σταμάτησε όμως να με αφορά. Δεν θέλω να ζω βασιζόμενη στο τι θέλουν οι άλλοι. Είναι μεγάλος καταναγκασμός. Τώρα πλέον και λόγω του διαδικτύου είμαστε όλοι έτοιμοι να κρίνουμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Έπειτα, ο Γιάννης Μπέζος είπε πως σε αντίθεση με τη σύζυγό του, ασχολείται ελάχιστα με τα social media.

Μάλιστα, δήλωσε πως «έχω κάνει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχω κινητό με touch screen. Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την τεχνολογία. Είμαι σνομπ το ομολογώ. Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητά τους, να μεγαλώσουν και αν εξαφανιστούν».

«Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, ανθρώπους με μυαλό, με σκέψη και με εσωτερική συγκρότηση. Τους ανθρώπους που είναι μόνο λόγια, συνήθως κάτι τεμπέληδες, ψευτοσοσιαλιστές, τους σιχαίνομαι. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω και φυσικά ούτε να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω τη χάρη ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα με ανοιχτά μαγαζιά
Παπαλουκάς: Σταμάτησα το μπάσκετ και έπαθα κατάθλιψη
Chevron Right