Media

Άγριες Μέλισσες – Κωστής Σαββιδάκης: Στο τελευταίο επεισόδιο θα έχω πάρα πολλή δουλειά

Ο Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε λεπτομέρειες από το φινάλε των «Άγριων Μελισσών».

Ο παπά Γρηγόρης είναι από τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε περισσότερο στις «Άγριες Μέλισσες». Μειλίχιος, με χιούμορ, αλλά και αυστηρός όπου πρέπει, ήταν στήριγμα και παρηγοριά για τους κατοίκους του πολύπαθου Διαφανίου.

Καθώς λοιπόν η σειρά οδεύει προς το τέλος της και οι ιστορίες των ηρώων ολοκληρώνονται, άλλοτε για καλό κι άλλοτε για κακό, ο παπάς, που τον υποδύεται ο Κωστής Σαββιδάκης, έχει φούριες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιος θα είναι ο ρόλος του στο τελευταίο επεισόδιο.

«Στο τελευταίο επεισόδιο θα έχω πάρα πολλή δουλειά. Έρχονται πολλές κηδείες, αλλά και πολλά ευχάριστα πράγματα» είπε ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως θα ήθελε να αποφύγει να παίξει ξανά ρόλο παπά.

Ακούστε τι είπε στις τελευταίες συνεντεύξεις του ο Κωστής Σαββιδάκης:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εφιάλτης για 23χρονη στη Θεσσαλονίκη: 29χρονος την κλείδωσε στο σπίτι του και τη βίασε
Ο Νίκος Στραβελάκης αποχαιρέτησε στον «αέρα» τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ
Chevron Right