Media

MasterChef: Οι τέσσερις καλύτεροι «παλεύουν» απόψε για την ασυλία – To γλυκό που θα τους δυσκολέψει

Χθες, οι δυο ομάδες έπρεπε να φτιάξουν πολύ γρήγορα pancakes και αυγά τηγανιτά και στο τέλος η ομάδα που έχασε ήταν η κόκκινη –  Το γλυκό που θα δυσκόλεψει πολύ τους παίκτες του MasterChef

 Οι τέσσερις καλύτεροι του MasterChef 4 ο Σταύρος, ο Δημήτρης, ο Σταυρής και ο Γιώργος θα παλέψουν απόψε για το ποιος θα πάρει την ασυλία και θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι παίκτες έχουν έναν ακόμα δύσκολο αγώνα προκειμένου να μη δει την πόρτα της εξόδου, αντιγράφοντας το απαιτητικό γλυκό του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη.

Ποιος θα αποχωρήσει λοιπόν απόψε από το MasterChef;

Μεγάλοι χαμένοι της ομαδικής δοκιμασίας οι «κόκκινοι»

Οι κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν στις δυο ηττημένες ομάδες ότι για να βγει στο τέλος ποια ομάδα θα διαγωνιστεί για την ασυλία και στη συνέχεια για τη δοκιμασία αποχώρησης, θα πρέπει να διαγωνιστούν σε μία μαγειρική σκυταλοδρομία.

Οι δυο ομάδες έπρεπε να φτιάξουν πολύ γρήγορα pancakes και αυγά τηγανιτά! Στο τέλος η ομάδα που έχασε ήταν η κόκκινη.

«Δικαίως κέρδισε η μπλε ομάδα»

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους, πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε για το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας, δικαιώνοντας τους μπλε για την νίκη τους, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Μπέλλο. Τι είπε για την Κατερίνα.

 

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Το παρασκήνιο με τα ανοιχτά σχολεία εν μέσω πανδημίας
«Planet of the Humans»: Το ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή που διχάζει
Chevron Right