Στην χθεσινή δοκιμασία επιβράβευσης στο GNTM, η Ζενεβιέβ και ο Καράβας προσκάλεσαν στο γύρισμα τα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών για να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μετά από εβδομάδες εγκλεισμού, η συνάντηση των παιδιών με τους γονείς τους χάρισε στους τηλεθεατές στιγμές συγκίνησης, όμως η στιγμή που όλοι κράτησαν την ανάσα τους ήταν όταν έκανε την εμφάνισή της η μητέρα του Ηρακλή.
Η Όλγα, όπως είναι το όνομά της, εξέπληξε τους πάντες με την σλάβικη ομορφιά της που πολλοί συνέκριναν με της Μισέλ Πφάιφερ, την ευγένεια και την ειλικρινή συγκίνηση για να την «επανένωση» με τον γιο της.
Όμως, ούτε εκείνος μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού, όπως είπε, η μητέρα του είναι η «ηρωίδα» του. Ο μόνος άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα του στα δύσκολα. Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω είναι ότι δεν της έλεγα συχνότερα «σ’ αγαπώ» είπε.
Ο Ηρακλής και η μητέρα του πόζαραν μαζί για μια φωτογραφία – αντίγραφο φωτογραφίας από τα παιδικά χρόνια της οικογένειας στη Ρωσία, η οποία είχε τραβηχτεί με την ευκαιρία της γιορτής «του προστάτη» στις 23 Φεβρουαρίου.