Media

Μαρία Σολωμού, Μάριον Μιχελιδάκη και Γιάννης Βασιλώττος απόψε στο «The 2Night Show»

Δυο αγαπημένοι ηθοποιοί και μια δημοσιογράφος – παρουσιάστρια είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 23:30, στο πιο δημοφιλές late night show ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μαρία Σολωμού για να την ανακρίνει σε σχέση με την νέα της δουλειά ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Roomies» και για τη συνεργασία της με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη. Αναφέρεται στη σχέση της με τον έφηβο γιο της Αλέξανδρο και το γεγονός ότι μένει πια με τον πατέρα του. Με αφορμή τις αισθηματικές ιστορίες που σχολιάζει στο podcast της, αναλύει τη δική της εμπειρία από τις σχέσεις της, εξηγεί για ποιο λόγο θέλει να επαναπροσδιορίσει το κομμάτι αυτό στο μέλλον, αλλά και πόσο εύκολα συγχωρεί τον εαυτό της για τα λάθη του παρελθόντος.

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του στον Γρηγόρη, ο Γιάννης Βασιλώττος ή αλλιώς ο Μπάμπης, γιός του κλαριντζή από τις «Άγριες Μέλισσες», περιγράφει τα εφηβικά του χρόνια στη Ρόδο, την απόρριψη που βίωνε στις οντισιόν του μουσικού σχολείου που πήγαινε, την οικοδομή που δούλευε και τέλος την απόφαση του να τα παρατήσει όλα και να κυνηγήσει το όνειρο του στην Αθήνα. Ο Γιάννης εξηγεί πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αλλά και πώς πήρε τον ρόλο που του ταιριάζει «γάντι» στις «Άγριες Μέλισσες». Τέλος τραγουδάει live με την κιθάρα του ένα συγκινητικό τραγούδι που έγραψε μόνος του και είναι αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες.

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει με τη γοητευτική δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Μάριον Μιχελιδάκη, για την επαγγελματική της πορεία, καθώς και για τη μεταπήδηση της από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Με ποιους διάσημους αστέρες του Χόλυγουντ έχει συναντηθεί και ποια συνέντευξη ξεχωρίζει στην καριέρα της; Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και στην απώλεια των γονιών της, που τη σημάδεψε, ενώ αποκαλύπτει ποιο τηλεπαιχνίδι θα ήθελε να παρουσιάσει.

#The2NightShow

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Με κορονοϊό 50 σμηνίτες στην Τρίπολη
Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα: Μέτρα και περιορισμοί - Δύσκολη εξίσωση η εστίαση
Chevron Right