Στην εκπομπή ΣουΚου Family φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος μετά την έξοδό του από το Survivor 2021.
Ο τραγουδιστής μπήκε με διάπλατο χαμόγελο στο πλατό και χαιρέτησε έναν έναν όλους τους συντελεστές.
Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor 2021 έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη. «Με τον Λιβάνη δεν έχω μιλήσει, δεν ξέρω τι θα γίνει! Αν τον δω θα του πω εγώ δεν φταίω σε τίποτα! Ήμουν στους κόκκινους και τα παιδιά ήταν στους μπλε. Τους βρήκα έτοιμους μετά. Γιώργο μου εγώ δεν φταίω σε τίποτα! Νομίζω θα μιλήσουμε. Ο Γιώργος είναι πολύ καλό παιδί».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Τηλεθεατή», μίλησε για κάποιους συμπαίκτες του.
Αρχικά για το ποιος κινεί τα νήματα στους Amigos είπε : «Ο Ηλίας Μπόγδανος. Τα άλλα παιδιά φοβούνται επειδή είναι καλός αγωνιστικά, οπότε κοιτάνε να έχουν καλές σχέσεις μαζί του.
Έτσι ώστε να κερδίσει τα έπαθλα. Γενικότερα όποιος παίκτης είναι καλός αγωνιστικά, τον πλησιάζουν οι υπόλοιποι και είναι δίπλα του.
Εγώ επειδή είχα πρόβλημα με το πόδι μου και ήμουν μεγαλύτερος ηλικιακά, δεν ήμουν καλός στο αγωνιστικό κομμάτι. Όμως για να είσαι… Survivor, δεν φτάνει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.
Χρειάζεται να αντέχεις τα πάντα. Το πιο σημαντικό είναι να αντέχεις στις δύσκολες συνθήκες. μετά έρχεται το ψυχολογικό κομμάτι και τρίτο το αγωνιστικό».
Με την Καρολίνα μέχρι ένα σημείο, ήμασταν πολύ κοντά. Τον τελευταίο μήνα, είχε πολλά νεύρα και εκνευριζόταν όταν έχανε. Έχασε και κάποια καλά έπαθλα και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, όπως περίμενα, αφού είναι αθλήτρια».
Τέλος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο σημείωσε: «Τον έχουν καταλάβει πλέον όλοι. Ανά πέντε λεπτά αλλάζει χαρακτήρα. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι.
Στην αρχή δεν τον κατάλαβα, όμως ο θεός μου έδειξε κάποια σημάδια. Βγάζει κακία χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Όλοι χάναμε έπαθλα αλλά δεν κάναμε όπως αυτός».