ΗΜαργαρίτα Νικολαΐδη επισκέφτηκε την κουζίνα της της «Φωλιάς των Κου Κου» και με την ευκαιρία παρασκεύασε ένα μοντέρνο γαλακτομπούρεκο εμπνευσμένο από τον αγαπημένο της pastry chef Χρήστο Καλομοίρη.
Δείτε την κάρτα με τα υλικά του γλυκού: Υλικά για την κρέμα σιμιγδαλιού: 1,5 λίτρο φρέσκο γάλα 400 γρ. ζάχαρη 70 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 3 αυγά 2 βανίλιες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 100 γρ. λευκή σοκολάτα
Υλικά για την κρέμα anglaise: 300 γρ. γάλα 200 γρ. κρέμα γάλακτος 3 στικ βανίλιας 70 γρ. ζάχαρη 5 κρόκους αυγού 1 αυγό ολόκληρο
Υλικά για το καραμελωμένο φύλλο: φύλλο κρούστας ζάχαρη άχνη βούτυρο
Δείτε το βίντεο με την Παρασκευή του γλυκού και θαυμάστε την Κατερίνα Καραβάτου σε ρόλο βοηθού ζαχαροπλάστη: