Media

Ο Έκτορας Μποτρίνι στα Mad Awards

Ο βραβευμένος ελληνο-ιταλός σεφ Έκτορας Μποτρίνι θα πάρει μέρος στην φετινή απονομή των Mad Awards, η οποία κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου»: Στα φετινά Mad Awards, που διοργανώνονται σε συνεργασία με το  Mega, θα δούμε πρόσωπα από διαφορετικούς χώρους της δημόσιας ζωής να κάνουν τις απονομές των βραβείων, σε μια φαντασμαγορική τελετή που θα πραγματοποιηθεί χωρίς παρουσία κοινού.

Το πρώτο όνομα – έκπληξη που έγινε γνωστό είναι αυτό του «Εφιάλτη στην κουζίνα» Έκτορα Μποτρίνι. Ο βραβευμένος ελληνο-ιταλός σεφ  θα απονείμει ένα από τα βραβεία της διοργάνωσης και ελπίζουμε ότι η παρουσία του θα προσθέσει το απαραίτητο αλατοπίπερο.

Ένα ακόμα γνωστό πρόσωπο που θα κάνει το ντεμπούτο του φέτος στα Mad Awards είναι ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος διατηρεί συνεργασία με το Mega.

Βραβείο θα  απονείμει και το τρίο των «Roomies» (Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Ζαρίφη και Μαρία Σολωμού), όπως επίσης η Μαίρη Συνατσάκη, ένα πρόσωπο που είναι συνδεδεμένο με τον θεσμό εδώ και χρόνια, μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη και η Ιλένια Ουίλιαμς με τον Στηβ Μιλάτο.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κάρπαθος: «Τίμησαν» τον πολιούχο με μουσική και φωτορρυθμικά στο νεκροταφείο
Κλειστά καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ για τα Χριστούγεννα
Chevron Right