Η Βασιλική και η Χριστιάνα έχουν μοιράσει πόνο στο πλατό του My Style Rocks από το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα. Κι όμως ο Στέλιος Κουδουνάρης κατάφερε να τις κάνει να αγκαλιαστούν σε μια στιγμή που γράφει ιστορικά για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.
Ο σχεδιαστής μόδας προκειμένου να «ανεβάσει» το look της Χριστιάννας όταν ήρθε μπροστά στην κριτική επιτροπή για να βαθμολογηθεί της είπε πως το κόκκινο σακάκι της Βασιλικής θα της πήγαινε καλύτερα. Πρότεινε λοιπόν στη Βασιλική Λιγνού να έρθει κοντά κι έβαλε τις κοπέλες να ανταλλάξουν σακάκια κι ένα κασκόλ από τα αξεσουάρ της Χριστιάννας. Μετά από αυτό τους πρότεινε να αγκαλιαστούν κι αυτέ το έκαναν, μετά από τόσες προσβολές και βρισίδια που έχουν πει η μια στην άλλη, χαρίζοντας πολλές στιγμές trush στο ριάλιτι. Βέβαια αυτή ήταν μια στιγμή μόνο, σαν να λέμε: «Το είδατε; Έ, δεν θα το ξαναδείτε!»
Το σχετικό βίντεο:
Ανάμεσα στις ιδιαίτερες εμφανίσεις ήταν κι αυτή της Ρέινα που σχολιάστηκε αρνητικά από την Emilia:
Βέβαια σε άλλο σημείο του επεισοδίου η Ηλιάνα δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια στη Βασιλική που αντέδρασε κλαίγοντας: «Έχετε ένταση με τις συμπαίκτριές σας και έρχεστε εδώ και νομίζετε ότι συνεχίζεται αυτή η συζήτηση κι εδώ. Άλλο το τι λέτε μεταξύ σας και άλλο το τι λέμε εδώ. Συνεχίζετε εδώ με ένα ύφος σε μας σαν να είμαστε συμπαίκτες σας. Εμείς δουλεύουμε εδώ, κάνουμε τη δουλειά μας, σας δίνουμε αιτιολογία, βαθμολογία και προτάσεις. Ούτε τσακωνόμαστε ούτε εμείς θα κερδίσουμε καμιά επιταγή στο τέλος της εβδομάδας ούτε θα αποχωρήσουμε, τουλάχιστον προς το παρόν», τόνισε στη Βασιλική πριν τη βαθμολογήσει με 1.