Media

Γιώργος Γάλλος: Ο «Μιλτιάδης» αποχαιρετά τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο σπουδαίος ηθοποιός που ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη σειρά στο τέλος της δεύτερης σεζόν, αποτίει φόρο τιμής στους συναδέλφους του στην σειρά – σταθμό για την ελληνική μυθοπλασία.

Οι «Άγριες Μέλισσες» ρίχνουν αυλαία την Πέμπτη με ένα διπλό επεισόδιο, κινηματογραφικών προδιαγραφών, όπως συνέβη και πέρυσι.

Μετά από τρεις γεμάτες σεζόν, διακοπές λόγω κορονοϊού και χίλιες δύο δυσκολίες, η σειρά που άλλαξε την τύχη της ελληνικής μυθοπλασίες ολοκληρώνεται και οι «καλοί» δικαιώνονται επιτέλους.

Ο Λάμπρος Σεβαστός και η Λενιώ θα ανασάνουν επιτέλους από τα χτυπήματα της μοίρας και θα μπορέσουν να αντικρύσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Το ίδιο και τα άλλα δύο ζευγάρια της σειράς, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο και ο Κωνσταντής με τη Δρόσω. Ακόμα και η Πηνελόπη θα βρει το ταίρι της στο πρόσωπο που του δικηγόρου που της παραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα.

Ο Γιώργος Γάλλος, ο ηθοποιός που συγκίνησε τις προηγούμενες δύο σεζόν υποδυόμενος τον Μιλτιάδη, τον αδελφό του Δούκα ο οποίος έχασε τα λογικά του από το πόνο της απώλειας του Γιάννου και έπεσε νεκρός το βράδυ της πυρκαγιάς που ρήμαξε το Διαφάνι, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για το τέλος της σειράς.

Έχοντας στο πλευρό τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο (Λάμπρο) και τον Ιωάννη Αθνασόπουλο (Γιάννο) ο ηθοποιός ευχήθηκε «Παιδάκια μου… στο επανιδείν» ενώ δημοσίευσε και μία φωτογραφία με την Μαρία Κίτσου, τη Δανάη Λουκάκη, την Δανάη Μιχαλάκη, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Αναστάσιο Ροϊλό από την αποχαιρετιστήρια συνάντηση του καστ.

https://www.instagram.com/p/CfjZ8jlIOtC/

https://www.instagram.com/p/CfbQKUdrdPp/

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ηλιόπουλος: Τα «αδιευκρίνιστα» εκατ. ευρώ σε υπουργούς της ΝΔ θα διευκρινιστούν
Κορονοϊός: 9.360 τα νέα κρούσματα σήμερα 4/7 - 23 θάνατοι και 1.841 επαναλοιμώξεις
Chevron Right