Media

Σασμός: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του «Χρήστου» – η αντίδραση της Αργυρώς και το «πάρτι» στο Twitter

Η συνάντηση Σταύρου, Αργυρώς και Αστέρη άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στο τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού».

Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του «Χρήστου», του μοναδικού φίλου που έκανε ο Σταύρος στην Κρήτη, ήταν θέμα χρόνου στον «Σασμό». Όλοι καταλαβαίναμε πως, από τη στιγμή που η Αργυρώ επέστρεψε στο χωριό με τον Σταύρο και τον Πετρή, η συνάντηση των τριών ήταν ένα «ατύχημα» σε αναμονή.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που το ζευγάρι έπεσε πάνω στον Αστέρη και ο Σταύρος, ανύποπτος για την πραγματική ταυτότητα του φίλου του, έκανε τις συστάσεις.

Το ύφος των τριών ηρώων περιγράφει με ακρίβεια τα συναισθήματά τους. Χαρούμενος ο Σταύρος που επιτέλους είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον φίλο του στη γυναίκα του, με ένοχο ύφος ο Αστέρης, σε κατάσταση σοκ η Αργυρώ.

Η συνέχεια είναι προδιαγεγραμμένη. Η Αργυρώ ενημερώνει τον Σταύρο για την πραγματική ταυτότητα του «φίλου» του και αυτός παγώνει. Θυμάται όλα όσα έχει πει στον «Χρήστο» στις διάφορες συναντήσεις τους και συνειδητοποιεί τις ενδεχόμενες συνέπειες της «αδιακρισίας» του.

Η σκηνή της συνάντησης των τριών προκάλεσε όπως ήταν φυσικό «έκρηξη» στο Twitter, με τους χρήστες να τρολάρουν ανελέητα τους ήρωες.

Τα καλύτερα tweets:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η Ελλάδα έστειλε περισσότερα όπλα στην Ουκρανία από Ιταλία, Γαλλία - 8η στη λίστα
Euractiv: Θέμα απονομής δικαιοσύνης έθεσε η Βεστάγκερ στον Μητσοτάκη
Chevron Right