Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής δείγματα ότι ενδιαφέρεται για μια καριέρα μπροστά στις κάμερες. Αντίθετα, μιλώντας στον φακό μετά από τη νίκη της στο «MasterChef 5», η Μυτιληνιά σεφ άφησε να εννοηθεί ότι την ενδιαφέρει να μαθητεύσει στην κουζίνα κάποιου μεγάλου σεφ, που θα της επιτρέψει να εμβαθύνει στην τέχνη της μαγειρικής.
Όμως, αν πιστέψουμε την εφημερίδα Real News, οι υπεύθυνοι του Star έχουν διαφορετική γνώμη. Η αναπάντεχη δημοφιλία της νικήτριας του «MasterChef 5» τους έχει βάλει σε σκέψεις και αναζητούν τρόπο να την αξιοποιήσουν τηλεοπτικά την ερχόμενη σεζόν σε κάποιον ρόλο, όχι απαραίτητα μαγειρικό.
Και, δεδομένης της συγκυρίας, κατά την οποία κανείς δεν ξέρει ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της εστίασης σε μια ενδεχόμενη αναζωπύρωση της πανδημίας του κορονοϊού, η Μαργαρίτα θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την πιθανότητα το μέλλον της να είναι, για την ώρα τουλάχιστον, να βρίσκεται περισσότερο στα τηλεοπτικά πλατό και λιγότερο πάνω από τις κατσαρόλες.