Media

Αναστάσης Ροϊλός: Όταν διάβασα ότι ο Νικηφόρος θα «πάει» με την Δρόσω έπαθα σοκ

Ο Αναστάσης Ροϊλός, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χαρακτήρα του «Νικηφόρου Σεβαστού» από τις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε πολλά για τον προσωπική του ζωή.

 

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον και «η μυθοπλασία αυτό εκμεταλλεύεται, ότι μπορεί να συμβεί κάτι, που δεν μπορεί να προβλέψει ούτε ο χαρακτήρας», είπε ο Αναστάσης Ροϊλός, που φέτος συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, υποδυόμενος τον Νικηφόρο Σεβαστό.

«Φυσικά και όχι» ήταν η απάντηση του Αναστάση, στην ερώτηση «αν έχει απατήσει ποτέ στη ζωή του σύντροφό του», ενώ όπως είπε, από όσο ξέρει, δεν έχει απατηθεί.

«Πιστεύω ότι αν κάτι δεν το ξέρεις, δεν υπάρχει», είπε, μιλώντας στη συνέχεια για τον Νικηφόρο.

«Όταν ήρθε το επεισόδιο 49 και 50 και είδα ότι ο Νικηφόρος πρέπει να πάει με τη Δρόσω, έπαθα σοκ. Αμέσως πήρα τηλέφωνο τη Μελίνα (η σεναριογράφος της σειράς) και το συζητήσαμε κι από εκεί και πέρα, έπρεπε να “φυτευτούν” κάποια στοιχεία», όπως είπε, που να δείχουν ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί προς τα εκεί.

Δείτε στο βίντεο τι είπε για τη σειρά και για τον ίδιο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Διαγνωστικό τεστ που διαφήμιζε ο Τραμπ δίνει ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα
Έκθεση της CIA «καίει» την Κίνα: «Έκρυβε την αλήθεια για τον κορονοϊό»
Chevron Right