Media

Αργύρης Πανταζάρας: Προσεχώς και καπετάνιος

Ο Αργύρης Πανταζάρας άφησε το μπουζούκι του πίσω στο Διαφάνι και έβαλε πλώρη για ξένα λιμάνια…

Ο Τάκης από την Τρούμπα, ο μπουζουξής που έμπλεξε δίχτυα του την Δρόσω και της έφαγε τα λεφτά με υποσχέσεις για έναν δίσκο που ποτέ δεν υλοποιήθηκε, δεν ήταν ένα από τα πιο συμπαθή πρόσωπα στις «Άγριες Μέλισσες». Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς του χρέωσαν τον «ξεπεσμό» της νεαρής Σταμίρη και δεν έκρυψαν τη χαρά τους όταν εξαφανίστηκε από τη ζωή της.

Όμως, σε αντίθεση με τον Τάκη, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε, κέρδισε το στοίχημα της συμπάθειας του κοινού. Γεγονός που αποτυπώθηκε στις προτάσεις που δέχεται.

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών και μάλιστα κάποια δεν την έχει αποκλείσει – βρίσκεται σε συζητήσεις.

Αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει επί του παρόντος είναι άλλο. Το δίπλωμα ιστιοπλοΐας το οποίο θέλει να πάρει άμεσα αφού το δεύτερο πάθος του μετά από το θέατρο είναι η θάλασσα. «Το όνειρό μου είναι να περνάω έξι μήνες στο θέατρο και έξι μήνες στη θάλασσα» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει βάλει πλώρη για άλλα «λιμάνια» όσο διαρκεί το φετινό καλοκαίρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σέρρες: Πέντε ανήλικοι τραυματίστηκαν από σκάγια μετά τον πυροβολισμό 30χρονου στον αέρα
Προνόμια εμβολιασμένων: Τι θα ισχύει στα covid-free μαγαζιά
Chevron Right