Η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη την Δευτέρα 11/9 στις 10:00 στο Mega. Όμως όπως όλα δείχνουν ενδέχεται να υπάρξει αναβολή τουλάχιστον για την πρώτη ημέρα.
Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν το κανάλι στην αναβολή της προγραμματισμένης πρεμιέρας, έχουν να κάνουν με την έκτακτη επικαιρότητα και την δημοσιογραφική της κάλυψη και μετάδοση.
Οι καταστροφικές πλημμύρες και ο αριθμός των νεκρών που αυξάνεται θα καλυφθούν από ενημερώτική εκπομπή. Μάλιστα δεν αποκλείεται τον ρόλο αυτό να αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή Mega Καλημέρα, που ειδικά για τη Δευτέρα 11/9 θα δώσει βάρος στην ειδησεογραφική επικαιρότητα.
Το Mega δεν έχει κάνει την επίσημη ανακοίνωση ακόμη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κανάλια. Λόγω των έκτακτων ειδήσεων ενδέχεται η ψυχαγωγία θα δώσει τη θέση της στην ενημέρωση και οι πρεμιέρες να πραγματοποιηθούν με λίγη καθυστέρηση.
Η Δανάη Μπάρκα θα επιστρέψει κανονικά στο κοινό του Mega με την εκπομπή Πάμε Δανάη με μια μικρή αναβολή. Έχοντας διαγράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στην πρωινή ζώνη, γίνεται η συντροφιά που θα βάλει χρώμα στη ζωή μας. Και επειδή η συνταγή της επιτυχημένης συνύπαρξης είναι δοκιμασμένη, μαζί της θα βρίσκονται και φέτος οι γνωστοί συνεργάτες της.
Ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, μαζί με τη Δανάη Μπάρκα αποδεικνύουν πως ξέρουν να συζητούν διεξοδικά, να διαφωνούν εποικοδομητικά και να γίνονται μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές.
Επιπλέον τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας παρουσιάζει η Βίκυ Παγιατάκη. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος προτείνει κλασικές, αλλά και πιο ευφάνταστες συνταγές που απογειώνουν το τραπέζι μας.
Πανέτοιμοι οι συντελεστές του Πάμε Δανάη:
https://www.instagram.com/p/CwkQ1o9sdkT/