Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα

Οι συντελεστές της νέας σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» ξεκίνησαν τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου.

Το συνεργείο και οι ηθοποιοί της νέας σειράς του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» άφησαν πίσω τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου.

Το κλίμα ανάμεσά τους ήταν χαρούμενο, καθώς πρόκειται για μια νέα δουλειά που αναμένεται να μπει μπροστά στον φετινό ανταγωνισμό. Με ένα σενάριο συγκλονιστικό για ένα έγκλημα και μια απόφαση εκτέλεσης στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Νίκος Κρητικός, έκανε την αρχή της σεζόν σπάζοντας χαρακτηριστικά ένα πιάτο που έγραφε τα ονόματα των πρωταγωνιστών, για να πάει καλά η τηλεοπτική χρονιά.

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσίευσε ο Alpha στο Twitter, όπου φαίνονται όλοι οι συντελεστές να χειροκροτούν για το νέο τους ξεκίνημα.

Η υπόθεση της σειράς:

Θεσσαλικός κάμπος. Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 φωτίζοντας τον τρόπο ζωής στην ελληνική ύπαιθρο, τα ήθη της εποχής και το θεσμό του προξενιού. Η Ιουλία Σκούταρη είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Ραζίνη, όμως αυτός ο έρωτας είναι καταδικασμένος.

Αναγκάζεται να παντρευτεί με προξενιό τον Γιωργίκη Προβιό, έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα με μεγάλη περιουσία, και η είδηση φθάνει στα πέρατα του θεσσαλικού κάμπου. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά θα καταφέρει ακριβώς το αντίθετο, να γεννήσει ακόμη περισσότερα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συναγερμός στο Λιμενικό: Μηχανική βλάβη στο πλοίο «BLUE GALAXY» με 506 επιβάτες
Εκρήξεις πυρομαχικών F16 στη Νέα Αγχίαλο: Πύρινα μανιτάρια και ωστικό κύμα χιλιομέτρων (Δείτε τα βίντεο)
Chevron Right