Με δάκρυα στα μάτια, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε, την Παρασκευή (08/07), το τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ύστερα από εννέα χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό και δη στην πρωινή ζώνη του σταθμού.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε κατά την τελευταία εκπομπή του «Πρωινού»: «Όπως ξέρετε, δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα ένα λεπτό μόνο για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Μέσα σε ένα λεπτό δεν μπορώ να περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Θα συγκρατηθώ γιατί, χθες, μου ήρθε στο μυαλό η γιαγιά μου, η οποία μου έλεγε “σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση και όταν κλαις είσαι, τόσο άσχημη, αν έχεις μούτρα, δεν θέλω να σε βλέπω”. Οπότε με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν».
Από την πλευρά του, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε, το απόγευμα της Παρασκευής (08/07), τη λήξη της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά με μια λιτή ανακοίνωση.
Χαρακτηριστικά, ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε στην εν λόγω ανακοίνωση: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».
Η μετά ΑΝΤ1 εποχή στον… ΣΚΑΪ
Πάντως, η Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρησή της στον ΑΝΤ1 ανάρτησε σειρά φωτογραφιών στο Instagram από το πλατό του «Πρωινού» και έγραψε στη λεζάντα μόλις τέσσερις λέξεις: «Αληθινές αγκαλιές! ❤️ Αυτό κρατάω…».
https://www.instagram.com/p/CfwzKCutkGo/
Το επόμενο επαγγελματικό «σπίτι» της Φαίης Σκορδά, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο ΣΚΑΪ με την επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό του Φαλήρου να αναμένεται στα μέσα του μήνα. Η Φαίη Σκορδά θα παρουσιάσει για 1+1 χρόνια μια ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 09:00 – 12:00.