Media

Survivor 2021: Οι τελευταίες συγκινητικές στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού για φέτος, οι τέσσερις φιναλίστ του «Survivor 2021» αποχαιρετούν απόψε τον Άγιο Δομίνικο.

Το σημερινό «συλλεκτικό» επεισόδιο του «Survivor 2021» είναι και το τελευταίο στο νησί όπου ειδικά ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέρασαν ένα γεμάτο εξάμηνο της ζωής τους -ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος ήρθαν μπήκαν στο παιχνίδι σε δεύτερη φάση.

Όπως θα δούμε και στο trailer, οι παίκτες, μετά από την ολοκλήρωση του τρίτου αγώνα κατάταξης, στον οποίο μετέχει ο Κόρο, θα κάψουν την καλύβα τους σε μια συμβολική κίνηση και θα κάνουν το τελευταίο συμβούλιο παρουσία του Γιώργου Λιανού. Στη συνέχεια θα πάρουν την πτήση που θα τους μεταφέρει στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και το τελικό της Κυριακής 4 και της Δευτέρας 5 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Κόρομι και ο Ηλίας Μπόγδανος, οι τελευταίοι των amigos στο νησί, θυμούνται όσα πέρασαν και υπόσχονται ότι ο τελευταίος θα πάρει μαζί του την πινακίδα που τόσες φορές «θαυμάσαμε» στις οθόνες μας. Αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης θυμούνται με συγκίνηση την πρώτη συνάντησή τους στο παιχνίδι μετά από τον χωρισμό τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κλοπή στην Πινακοθήκη: Προθεσμία έλαβε ο 49χρονος κατηγορούμενος
Φορολοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ: Έγινε σήμερα η 53η κλήρωση
Chevron Right