Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια

Μια σοκαριστική αποκάλυψη από την εποχή που παρουσίαζε το «Άντρες έτοιμοι για όλα» έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για πασίγνωστο τραγουδιστή και απόπειρα βιασμού χορεύτριας. 

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για όλα».

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες.

Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας… Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της».

«Την ρώτησα «θες να αναλάβω»; Μου λέει «έχω τη μάνα μου, το παιδί μου…» και την σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Roche: Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά 2021
Οικονόμου κατά Πολάκη: Οι απειλές κατά της Δικαιοσύνης συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα
Chevron Right