Media

GNTM: Οι 5 «υπερκατάσκοποι» που διεκδικούν μια θέση στον τελικό

Ο Ανδρέας, ο Ηρακλής, ο Αιμιλιάνο, η Παρασκευή και ο Έντουαρτ θα φωτογραφηθούν σε στιλ Τζέιμς Μποντ στον σημερινό ημιτελικό του GNTM και μόνο τέσσερις θα πάρουν διαβατήριο για τον μεγάλο τελικό.

Λίγες ώρες απομένουν για τον ημιτελικό του φετινού GNTM και οι πέντε εναπομείναντες παίκτες αδημονούν για να πάρουν το διαβατήριο που θα τους επιτρέψει να λάβουν μέρος στον μεγάλο τελικό.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο περιέχει σκηνές από το σημερινό κρίσιμο επεισόδιο, η αγωνία στο σπίτι έχει κορυφωθεί και τα τέσσερα αγόρια μοιάζουν ενωμένα στο κοινό μέτωπο εναντίον της Παρασκευής.

Για να μάθουν -και να μάθουμε- ποιοι είναι αυτοί που θα σχηματίσουν την τελική τετράδα, θα προηγηθεί η κρίσιμη σημερινή δοκιμασία στην οποία οι διαγωνιζόμενοι θα φωτογραφηθούν σε στυλ Τζέιμς Μποντ –«υπερκατάσκοπους» τους ονόμασε η Ζενεβιέβ- ανά δυάδες. Στο τέλος της δοκιμασίας ένας από τους διαγωνιζόμενους θα αποχωρήσει  ώστε και θα έχουμε επιτέλους τέσσερις φιναλίστ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο και μια θέση στο διεθνές στερέωμα της μόδας.

Δείτε σκηνές από τον σημερινό ημιτελικό:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πέτσας: Παραμένει υψηλό το επιδημιολογικό φορτίο, πιέζεται το ΕΣΥ
Champions League: Σούπερ ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα
Chevron Right